係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
話時話 班鍵國撚唔係諗住靠呢D網上名單就建到國下話

清除5毛就可以增加文宣效果
文宣做得好自然可以鍵國
有d仲要隻字大一大 阻鳩住曬我睇野
好似出面定大陸論壇d個性簽名咁
仲要有人quote先on9
連仔應該整多個功能

可自選post入面既文字:
統一大小or跟翻留言既人大小

你應該死返去你們偉大嘅中國地獄鬼國!
有d仲要隻字大一大 阻鳩住曬我睇野
好似出面定大陸論壇d個性簽名咁
仲要有人quote先on9
連仔應該整多個功能

可自選post入面既文字:
統一大小or跟翻留言既人大小

你應該死返去你們偉大嘅中國地獄鬼國!

你都幾惡下
叫連狗搞下字體大小咋喎

俾人檢舉del facebookpage 然後就放棄聯署
呢班人咁都建到國

文宣做得好自然可以鍵國

文你老母宣呀
你有冇見到因為肥絲捉錯字就全世界跟肥絲標準
我淨係見到好多人因為咁block咗佢

文宣做得好自然可以鍵國

文你老母宣呀

屌你試下再講文宣冇用,他日鍵國第一時間清算你

文宣做得好自然可以鍵國

文你老母宣呀

把細蚊囝主要係睇到連登好撚大 覺得自己好重要
中南海要派成隊人睇實關愛座咁款

關愛座係中共座上客呀

文宣做得好自然可以鍵國

文你老母宣呀

把細蚊囝主要係睇到連登好撚大 覺得自己好重要
中南海要派成隊人睇實關愛座咁款

關愛座係中共座上客呀

習大都唔敢坐
你都On9,捉五毛人人有責

原來呢度因為推得太快
有份留言既巴打又入晒五毛list了

我手機無用ad block 成日禁錯廣告支持連狗架
原來呢度因為推得太快

邊個話連狗唔係5毛
原來呢度因為推得太快

邊個話連狗唔係5毛

連狗先係最大五毛
我懷疑其實係關愛座撚緊我地
講到咁白都唔明應該得弱智

屌,可能係

屌,可能係

條友不願面對 繼續做柒野 諗住有得做KOL姐
綺麗今晚開返個是其是 非其非熱線啦

最大型炒車+撚狗事件
G持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞