係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
嘩屌 返工睇左成朝 終於追到live

有咩咁好睇

返工悶啊嘛
重以為有世界大戰 點知cc班友個個都縮

你無睇live真係一大損失 當時成班友縮到無人入黎 又出去開post打稻草人 成班怨婦咁

朝早場遊擊戰真係笑撚死我

search id #41245 重溫
敵進我退
敵駐我擾
敵疲我打
敵退我追

網絡游擊戰十六字真言
嘩屌 返工睇左成朝 終於追到live

有咩咁好睇

返工悶啊嘛
重以為有世界大戰 點知cc班友個個都縮

你無睇live真係一大損失 當時成班友縮到無人入黎 又出去開post打稻草人 成班怨婦咁

朝早場遊擊戰真係笑撚死我

一堆新po 根本跟唔曬

岩牙 宜家又要轉戰新post :
個個post 都有笑料
有無人食飯
敵進我退
敵駐我擾
敵疲我打
敵退我追

網絡游擊戰十六字真言

佢地做到哂
敵進我退
敵駐我擾
敵疲我打
敵退我追

網絡游擊戰十六字真言

佢地做到哂

鍵國終極兵法 be water
敵進我退
敵駐我擾
敵疲我打
敵退我追

網絡游擊戰十六字真言

佢地做到哂

野貓式討論
都唔知有咩問題

關愛座hunter=玩具

cls
樓主講曬我心聲出黎
可惜明事理嘅人已經唔多了
班傻仔仲以為咁樣好好玩好威好有救世feel
實情自己一手一腳搞死連登

你25愛香菜
樓主講曬我心聲出黎
可惜明事理嘅人已經唔多了
班傻仔仲以為咁樣好好玩好威好有救世feel
實情自己一手一腳搞死連登

你25愛香菜

明眼人食兩家茶禮可恥
又一建國撚去其他台比人撚到潛水

長實集團 以 402 億 出賣香港
https://lihkg.com/thread/454694/page/6?ref=ios

借問聲五毛list係點定
你地班人話係五毛就係?有冇審過

佢cap到你講過親中嘅嘢就係五毛 好似係

同埋反港獨 踩港言論等等

只要佢覺得你哋係反緊佢就係五毛
見到班𨫡國柒頭就知道喺中學推行羅輯教育係幾咁重要
https://lihkg.com/thread/454144/page/3?ref=ios
笑撚死,又係大字報又剩
又一建國撚去其他台比人撚到潛水

長實集團 以 402 億 出賣香港
https://lihkg.com/thread/454694/page/6?ref=ios

原來個樓主都係賣港
hi
hi
一入去就見到屈毛黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞