係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
上面條戇鳩谷撚住條氣又唔駁,留個表情把撚咩

等下啦
我地一走佢咪拉大隊入黎執雞囉
借問聲五毛list係點定
你地班人話係五毛就係?有冇審過

佢cap到你講過親中嘅嘢就係五毛 好似係

起個底幾乎全部都支持支那屌柒香港人都唔係?
你個起底功能死架?
人地Cap到幾十幅圖同一條友又親中,強姦Post又講埋哂啲冷血野
結果有一排搞到有人狂開Post屌柒連登仔冷血。
係咁開Post洗走佢地唔想浮上黎嗰堆Post

阻礙討論有一大堆五毛,佢地搞咁撚耐你班人唔屌,
依家出黎屌反五毛嗰班?傻撚左呀?

屌你老母閪你屌五毛咪屌五毛
擺個樣撚柒既簽名出黎把撚呀?
屌你老母阻撚住人睇唔再講
仲要乜撚野個人簽名
吱一聲笑左出黎呀 咪柒過主啦

你個起底功能死架?
人地Cap到幾十幅圖同一條友又親中,強姦Post又講埋哂啲冷血野

識唔識分假膠同五毛啊你
班友講d on9野你覺得睇完唔舒服可以block左佢
做咩要做影響埋人地既野 唔識判斷咩人地
你阻到我我唔屌你屌邊個

等下啦

動物台咁多廢青 咁佢地咪要等到2/3點先入到黎

等下啦

事後攞尾彩 推post幾個月 依d手作仔經營模式

你個起底功能死架?

識唔識分假膠同五毛啊你
班友講d on9野你覺得睇完唔舒服可以block左佢
做咩要做影響埋人地既野 唔識判斷咩人地
你阻到我我唔屌你屌邊個

通常一句起兩句止個班都係釣魚撚居多 咁都好認真嘅
講真 反五毛唔係問題
但下下大大隻字真係非常討厭同摟屌
五毛運營絕對高章好多
講真 反五毛唔係問題
但下下大大隻字真係非常討厭同摟屌

呢樣真 所以好反感
咪臭係
話五毛阻礙討論 跟住反毛要討伐班五毛
結果所謂既反毛手法就係大字報個人簽名

用「阻礙討論」既手去討伐人地「阻礙討論」
仲當自己好有道理
咪臭係

仲當自己好有道理
我覺得只有資歷淺同個人無乜幽默感先唔識分假膠定五毛
一係你淨係上死一個台
坦白講,上得高登都識得分。一係班友就新黎小學雞,
比人話新會員唔係無道理
咪臭係

仲當自己好有道理

諗起LIKLN同power off話佢地洗版都俾佢地屌

你個起底功能死架?

不嬲屈毛手法係先擺幾個知名五毛入list,跟住唱通街,d人見佢條list有幾個知名五毛就覺得係條list係堅料。
跟住條list就變私怨list,邊個克我憎就擺佢入去,啲人見條友同班知名五毛並列就有理冇理直接block。
你問下自己,有冇check齊晒list裡面廿幾條友嘅記錄?定係見到班人同三色貓並列就直接block咗佢?
一係你淨係上死一個台
比人話新會員唔係無道理

全中
一係你淨係上死一個台
比人話新會員唔係無道理

超戇鳩,cap個波台post話人奶共
都唔知上過波台未
一係你淨係上死一個台
比人話新會員唔係無道理

全中

行轉波台創意台動物台通常都知邊啲玩開嘢啦
有啲係cc台講一兩句廢話個啲就通常係煩膠黎
屈毛大佬6仔

屈毛大佬6仔

識飄
一係你淨係上死一個台
比人話新會員唔係無道理

超戇鳩,cap個波台post話人奶共
都唔知上過波台未

我想講出一嚟係巴打你講嘅野
二嚟係唔識分又要跟班假膠盲屌人,真係好鳩
屈毛就係睇中呢樣。
仲有大大隻字真係好鳩
其實仲有好多問題。我講唔哂
係一個幾重誤會導致今日要反對人屈毛
係有五毛,但呢邊明顯啲人連分都未識就搞鍵國,阻人睇po
屈毛大佬6仔

完美演繹咩叫屈毛
青政都屈到

你個起底功能死架?

唔比佢一個人既立場係咁樣?你當呢度係一言堂咪一撚樣獨裁
冷血野一樣唔少憤青小朋友係度講
屈毛大佬6仔

完美演繹咩叫屈毛
青政都屈到

屌佢五毛仲會比童子軍屌返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞