係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
講真 反五毛唔係問題
但下下大大隻字真係非常討厭同摟屌

我敢講佢唔用咁撚大隻字
呢個po入面最少少左一半人反佢地

呢個真係岩
日日見到真係人都癲

玩左咁多年高連登
終於有第二個人令我想bam左

第一個係喺波台喺咁貼美斯gif嘅9527
我都睇住由大字轉簽名喎
咁樣就會顯得資深d?
事實就係阻住人,一係你班馬,叫負皮d人入黎一齊討論下點解要成條list咁樣。
再唔係問下佢地點解一日開幾個post話人5毛又周圍留言都用「簽名」囉
阻住人就係阻住人。我下下回post都水蛇春咁你都覺得阻啦
大字改簽名,咁就唔阻?LUL

吓 我係高登睇住風化影貼新聞 再到比人屌五毛添啦 班垃圾新會員入黎扮大佬
由大字報改善左做簽名檔就可以接受
同共匪話由小圈子選特首改善做篩選就可以接受有咩分別?
講真 反五毛唔係問題

我敢講佢唔用咁撚大隻字

呢個真係岩
日日見到真係人都癲

玩左咁多年高連登

貼金剛棒都有人撐真係笑死
cc台手足一定要假設左人地係5毛先敢出黎駁

你下面果個即刻問人撐中國與否。

不討厭中國 -> 支持中國
講真 反五毛唔係問題

我敢講佢唔用咁撚大隻字

呢個真係岩
日日見到真係人都癲

玩左咁多年高連登

呢個9527我都係第一個bam

俾你用言論自由去支持一個反言論自由嘅政治組織
根本係荒謬

廢話
言論自由本來就包括呢樣

佢要嗰啲咪獨裁囉
上面已經大把例
反牙如又五毛
問下數據又話人好質疑自己人
撐牙如又話人地唔用腦
低低地

呢句嘢唔係我講嘅
係佢講嘅

先唔講你點樣拗得贏收錢嘅打手
德國唔包容納粹思想又係獨裁?
東歐國家閂門唔收難民又係獨裁?

因為納粹鼓吹既係種族仇恨
要將人地殺絕入集中營
呢d真係叫intolerance

屌你cc台讚下qr code就五毛
笑尻佢地又五毛,你仲好意思quote karl Popper你塊面紅唔撚紅啊

咁你即係覺得支持中共比起支持納粹好好多?

讚下qr code點等於支持中共?

唔好問我
唔係我講嘅
我都睇住由大字轉簽名喎
咁樣就會顯得資深d?
事實就係阻住人,一係你班馬,叫負皮d人入黎一齊討論下點解要成條list咁樣。
再唔係問下佢地點解一日開幾個post話人5毛又周圍留言都用「簽名」囉

吓 我係高登睇住風化影貼新聞 再到比人屌五毛添啦 班垃圾新會員入黎扮大佬

成日都講其他,我上面回左佢「講乜都得」就即刻拉其他野講
你地就係咁。話你地聽點樣做可以討好d,又死都要話贏人。
好啦到人地唔撐你地啦,又話人地唔撐。
我都睇住由大字轉簽名喎
咁樣就會顯得資深d?

高登有個on9叫holunhing架嘛
成日係cc台貼啲九唔搭八嘢

好似話為左大義 獨裁係有必要

笑4左
同大陸仔有咩分別

根本係荒謬

你可以用其他既論據去反駁
有料既 其他人會見到 會識得評論
而唔係阻住人地睇post 明冇?

反駁咪又係打成幾十版,
然後發現最後班五毛根本無理據,玩人身攻擊,話你屈毛,轉移視線
呢啲野都係阻礙討論。只要有一條友無Block又Quote五毛Block左班友一樣仆街。
仲要一次黎幾個。咁你睇到宣傳既重要性未?

你唔鐘意宣傳Post班人咪Block佢地囉。
你話Block左宣傳Post條友都有人Quote咪屌佢唔好Quote。
但起碼反五毛班人無每版一個Post。

你睇返自己呢個Post。十幾版,版版都有五毛,講野唔Make Sense既。
討乜柒論。

我自己真係feel唔到係呢個post有邊句係五毛屬性既評論
你地接受唔到咩人(包括煩膠)都有但又要追求言論自由
真係好可悲
始終仲停留緊當大家係傻仔得你地自己心水清既層面

睇到你呢句,決定唔做cd-rom

你口中既鍵國派,一直都係時事台,
我就睇住佢地由大字報改善到簽名欄既。
你想屌就屌,人地唔屌得

好心你啦,你一把年紀就咪扮心水清啦!
仲細丫?笑住話人,自己就唔係架喇?

你接唔接受到咩人都有呀?
你又追唔追求言論自由呀?

我當然接受到任何言論 不論係反我定撐我
但由頭講到落尾都係講緊反五毛list點樣影響人同點樣可以做得better
再者就係屈人五毛嚴重過你整五毛list
睇清楚我講d咩啦

睇得好清呀~
人地反毛就講緊五毛點影響人
至於better度,佢地有做,而前人有都有做。
屈?你久唔久黎一次時事台就梗係覺得係。

你指人地反毛阻住討論,
人地指5毛阻住討論,分別係咩?
人地唔接受5毛言論,
你唔接受5毛list, 分別好大?

扮完心水清未?
你指既 其他人 負評左你喇,你睇到架!
又正負皮打飛機論
悶唔悶d呀大佬
拉大隊未
cc台手足一定要假設左人地係5毛先敢出黎駁

你下面果個即刻問人撐中國與否。

反對中國同反鍵國派傻仔2件事無關係喎
係咪有五毛假扮我地CC台手足
冇理由會屎到咁=.=
🤷🏻‍♀️

如果冇,你係咪可以貼bam圖自爆?
唔能夠令你自願貼bam自爆,又點比得上共匪?

根本係荒謬

你可以用其他既論據去反駁
有料既 其他人會見到 會識得評論
而唔係阻住人地睇post 明冇?

反駁咪又係打成幾十版,
然後發現最後班五毛根本無理據,玩人身攻擊,話你屈毛,轉移視線
呢啲野都係阻礙討論。只要有一條友無Block又Quote五毛Block左班友一樣仆街。
仲要一次黎幾個。咁你睇到宣傳既重要性未?

你唔鐘意宣傳Post班人咪Block佢地囉。
你話Block左宣傳Post條友都有人Quote咪屌佢唔好Quote。
但起碼反五毛班人無每版一個Post。

你睇返自己呢個Post。十幾版,版版都有五毛,講野唔Make Sense既。
討乜柒論。

我自己真係feel唔到係呢個post有邊句係五毛屬性既評論
你地接受唔到咩人(包括煩膠)都有但又要追求言論自由
真係好可悲
始終仲停留緊當大家係傻仔得你地自己心水清既層面

睇到你呢句,決定唔做cd-rom

你口中既鍵國派,一直都係時事台,
我就睇住佢地由大字報改善到簽名欄既。
你想屌就屌,人地唔屌得

好心你啦,你一把年紀就咪扮心水清啦!
仲細丫?笑住話人,自己就唔係架喇?

你接唔接受到咩人都有呀?
你又追唔追求言論自由呀?

我當然接受到任何言論 不論係反我定撐我
但由頭講到落尾都係講緊反五毛list點樣影響人同點樣可以做得better
再者就係屈人五毛嚴重過你整五毛list
睇清楚我講d咩啦

睇得好清呀~
人地反毛就講緊五毛點影響人
至於better度,佢地有做,而前人有都有做。
屈?你久唔久黎一次時事台就梗係覺得係。

你指人地反毛阻住討論,
人地指5毛阻住討論,分別係咩?
人地唔接受5毛言論,
你唔接受5毛list, 分別好大?

扮完心水清未?
你指既 其他人 負評左你喇,你睇到架!

唔入時事台既人點算?
唔會見到班所謂「5毛」但會比五毛list阻住睇post
出邊又推D打飛機post 質素仲低過9錢1心

黑人?

???????關bam圖咩事????????

你啲中文字我睇得明
組合埋一齊就唔知你想表達乜鳩
憤青又離題

你啲中文字我睇得明
組合埋一齊就唔知你想表達乜鳩

屌你老母CC台D精英真係弱撚智
然後又覺得自己一打十。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞