係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
原來佢地真係分唔到假膠……

你咁支持高登返左高登未?

你叫人返高登咩居心

你用起底功能睇下
摩兒迦娜

我想知佢咁多返高登Post咩居心就真

咩居心?同鍵國派一樣,幫手倒米囉
唔撚係以為叫人返牙祖懷抱係收左錢牙😂

見到cc台班鍵國派 真係想返去搵牙祖算

d新會然唔知大部份會然都係由牙祖嗰邊過黎咁
本質上根本無變

咪係,比佢吹脹
你講我開高登post先

動物台等?

唔等了,我小番茄
我動物台課金戰士g持
你講我開高登post先

動物台等?

唔等了,我小番茄

動物台難插旗
我動物台課金戰士g持

食屎啦
BTW 你地自己慢慢諗下啦
雖然你D垃圾傻西LIST我就唔覺阻

但之前肥絲貼下圖幾隻大字都比人屌到傻
你班友日鳩日加個簽名
睇下撐你班友幾時覺得你地阻鳩住佢地
我動物台課金戰士g持

食屎啦
掉你老尾 6lX做緊五毛嗰時 你地個救世主連狗都唔知係邊食緊邊家茶飯啦

你班友日鳩日加個簽名

佢地覺得阻唔阻都係base on啲內容之嘛
到時5毛list長過ifc佢地都唔覺阻架啦
掉你老尾 6lX做緊五毛嗰時 你地個救世主連狗都唔知係邊食緊邊家茶飯啦

都係高登好

你班友日鳩日加個簽名

前幾日咪講左為抗毛大義 要全部人多包容囉😓
個post好多五毛
一個post就block晒d 5毛,爽
block邊個都得 block我唔得
block左我以後就會睇少好多高質post
一個post就block晒d 5毛,爽

成日動物台都係,唔洗諗了。班毒撚日撚日上bilibili又睇大陸字幕。

From:
https://lihkg.com/thread/453457/page/1

呢個

係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

https://lihkg.com/t/453318/1?ref=android

LIHKG @ Android

幾條友喺到狂推,admin又唔掉佢入站務台

發現左冇人入黎駁既原因
原來佢地去左搵連仔求救
Hi all

block咗神父動物台少一半留言
Hi all

你再遲d呀25狗

你係動物台五毛組長
Hi all

你再遲d呀25狗

Hi all

你再遲d呀25狗

攞尾彩 rubbish
鈴音係雞

U g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞