係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
Cc台班垃圾剩敢係出面圍爐冇人入到黎駁

去左站務台
屌你老母 人地勇武派個d話就話有機會失去中間派支持
你地cc台鍵盤派就連本身反支個派既人都頂你地班弱能唔撚順
柒撚夠未呀屌你老母剩係一味屈鳩人5毛就唔撚用下你地個閪腦諗野點解人地唔妥你
日撚日ff咁多5毛 同支那日撚日話有外國勢力有乜分別呀
小小自我反思都冇
建國?鍵國啦屌你老母
利申 最撚憎支那 但歡迎你標籤5毛
柒撚夠未呀屌你老母剩係一味屈鳩人5毛就唔撚用下你地個閪腦諗野點解人地唔妥你
小小自我反思都冇
建國?鍵國啦屌你老母

知你地班cc台手足moon緊po呀
比d反應啦
會唔會無啦啦咁多動物台手足入黎屌鳩你地呀

順便用返你地最興既大字驚你地睇唔到
小小自我反思都冇
建國?鍵國啦屌你老母

比d反應啦

就算係我地本身動物台都唔係全部團結啦
但今次一條心殺入黎
好明顯CC台真係on9到無倫先令到咁多人走入黎
佢之前個人簽名 真係十足十貓壇,5p
小小自我反思都冇
建國?鍵國啦屌你老母

比d反應啦

就算係我地本身動物台都唔係全部團結啦
但今次一條心殺入黎
好明顯CC台真係on9到無倫先令到咁多人走入黎

早排曹狗單野已經想屌鳩下班弱能
不過始終每個人要撐既野唔同 但下下標籤唔撐曹狗既人都係5毛已經好on9 不過算 個排唔係香港冇咁多時間上連登廢事出聲
呢排又出個乜撚野柒頭個人簽名
你地班cc台噴精就真係十足十百度個d大陸仔啦 中國人
375個負皮
但一個講得下野既人都冇
都幾撚好笑
你地cc台執著既係提人邊d人係5毛
而唔係香港既重要事比你地沖淡既野
一地兩檢,7警,執葉6c,仲有其他大把更加係要提人記住唔好比人沖淡既事
你地就放哂係5毛身上
咁既轉移視線 邊d人先係5毛真係難講啦
375個負皮
但一個講得下野既人都冇

佢會話你圍爐狗
但佢地鍵國撚少人上水到連爐都圍唔到
攞住負皮打飛機
然後都係冇人答點解洗板
375個負皮
但一個講得下野既人都冇

佢會話你圍爐狗
攞住負皮打飛機
然後都係冇人答點解洗板

有 佢地咪話同五毛拗晒鳩氣 所以洗版直接話俾其他人聽邊啲係五毛囉
但其實咁根本更加影響其他人睇post
375個負皮
但一個講得下野既人都冇

佢會話你圍爐狗
攞住負皮打飛機
然後都係冇人答點解洗板

有 佢地咪話同五毛拗晒鳩氣 所以洗版直接話俾其他人聽邊啲係五毛囉
但其實咁根本更加影響其他人睇post

咁撚高章?
我上左咁多年又真係要佢教wo
訓前一推
早晨
G援
訓前一推

有無簽名教學
班大字黨唔敢係呢個post出聲
小小自我反思都冇
建國?鍵國啦屌你老母

支持日本人藍台主
咁多位時事台手足 你去一去動漫台就知我地咩人黎 如果咁樣都仲要話人係5毛真係唔知有咩目的 比個5毛list轉移哂視線 連正常討論都做唔到 日日玩批鬥
動漫台新任台主好心黎提下你地姐
訓左無睇 cc台鍵國手畜反擊未
跪求加入五毛list
五毛撚最荒謬就係個post有佢條list嘅人出現
五毛撚就會出動貼佢條金鋼棒list
情況同肥絲貼金鋼棒一樣
次次仲會有啲傻鳩走去quote
block都block唔晒

當正自己係當年樣子巴咁
跪求加入五毛list

屌你排隊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞