係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
150個負評,搵個正常少少駁下都無
鍵國就係依種
正常人係加入唔到
你咁樣只會越來越少人支持你
教精你都厭哂時間
同啲食唔食狗肉嘅post一樣
借問聲五毛list係點定
你地班人話係五毛就係?有冇審過

佢cap到你講過親中嘅嘢就係五毛 好似係

起個底幾乎全部都支持支那屌柒香港人都唔係?
你個起底功能死架?
人地Cap到幾十幅圖同一條友又親中,強姦Post又講埋哂啲冷血野
結果有一排搞到有人狂開Post屌柒連登仔冷血。
係咁開Post洗走佢地唔想浮上黎嗰堆Post

阻礙討論有一大堆五毛,佢地搞咁撚耐你班人唔屌,
依家出黎屌反五毛嗰班?傻撚左呀?

唔比佢一個人既立場係咁樣?你當呢度係一言堂咪一撚樣獨裁
冷血野一樣唔少憤青小朋友係度講

好似話為左大義 獨裁係有必要

笑4左
同大陸仔有咩分別

俾你用言論自由去支持一個反言論自由嘅政治組織
根本係荒謬

你可以用其他既論據去反駁
有料既 其他人會見到 會識得評論
而唔係阻住人地睇post 明冇?

反駁咪又係打成幾十版,
然後發現最後班五毛根本無理據,玩人身攻擊,話你屈毛,轉移視線
呢啲野都係阻礙討論。只要有一條友無Block又Quote五毛Block左班友一樣仆街。
仲要一次黎幾個。咁你睇到宣傳既重要性未?

你唔鐘意宣傳Post班人咪Block佢地囉。
你話Block左宣傳Post條友都有人Quote咪屌佢唔好Quote。
但起碼反五毛班人無每版一個Post。

你睇返自己呢個Post。十幾版,版版都有五毛,講野唔Make Sense既。
討乜柒論。

依個PO你駁都唔會阻到討論喇
但無人
五毛定義 假膠問題 屈毛風氣
反駁行為
呢d課題係咪想我一手一腳教你地CC台會員?
鍵國就係依種
正常人係加入唔到

佢地一日未分到乜膠
我都會反佢地 就算我反中國
最憎呢啲真心膠同大字撚
鍵國就係依種
正常人係加入唔到

佢地一日未分到乜膠
最憎呢啲真心膠同大字撚

史稱時事台文化大革命
鍵國就係依種
正常人係加入唔到

佢地一日未分到乜膠
最憎呢啲真心膠同大字撚

史稱時事台文化大革命

我撚會同佢講幾日
我一陣就宿返入去。上bilibili
班友話off囝 LIKLN唔同意佢地嘅行為係豬隊友
但啲大字撚咪又係港獨派嘅豬隊友
好似陳浩天 梁天崎個啲做實事我就真係服啦
班友話off囝 LIKLN唔同意佢地嘅行為係豬隊友
但啲大字撚咪又係港獨派嘅豬隊友
好似陳浩天 梁天崎個啲做實事我就真係服啦

鍵國就係依種
正常人係加入唔到

佢地一日未分到乜膠
最憎呢啲真心膠同大字撚

波台手足都出街睇港超支持本地波
cc台大字報有咩實質貢獻
仲有你班友成日話無用論據反駁而係放人上list係咪睇得Post少?
用論據反駁打幾十頁呢啲野做左好多次。
然後佢地唔理你乜野Point亂咁屌柒你也上映左無數次。
然後下個新聞Post又繼續上映。無得正經討論
係你班友唔睇Post,見到呢幾日出左反五毛List,一二個Post大字。
你班人就衝哂出黎話人無做。
鍵國就係依種
正常人係加入唔到

佢地一日未分到乜膠
最憎呢啲真心膠同大字撚

波台手足都出街睇港超支持本地波
cc台大字報有咩實質貢獻

當波台係球場噓國歌
佢地就係moon前噓
又諗住入嚟執雞
仲有你班友成日話無用論據反駁而係放人上list係咪睇得Post少?
係你班友唔睇Post,見到呢幾日出左反五毛List,一二個Post大字。

你地係有做到野既 其他會員有眼睇
大家識得判斷
但一而再再而三咁樣大字屈毛
就真係抵你地比人屌
兼且抹殺自己既心血 搞到冇人肯信你地
怪得邊個?
負皮就有,冇人幫口
所以你地覺得其他啲大字post就啱?
come on

其實嫌麻煩不如唔好鍵國啦
企街站叫人支持本土咪一樣要對住個個路人都講同一堆說話
你唔係期望一班人坐定定聽你講野呀?
你有point駁到人根本唔會阻住正式討論
叫你逐個post 駁都咁難為你,點鍵國呀ching

你自己諗下啦
你自稱有論據反駁果D就要人自己睇PO
煩到人果D係出面公海個9個PO都阻鳩住晒
根本你地整個GOOGLE DOC貼晒D所謂 "證據" "論點" 做簽名仲
想睇既人會自己撳入去睇
又清楚睇晒又方便又唔會阻人睇PO
負皮就有,冇人幫口
所以你地覺得其他啲大字post就啱?
come on

個比例真係
笑死人

你自己諗下啦
根本你地整個GOOGLE DOC貼晒D所謂 "證據" "論點" 做簽名仲好
想睇既人會自己撳入去睇

你自己諗下啦
根本你地整個GOOGLE DOC貼晒D所謂 "證據" "論點" 做簽名仲
想睇既人會自己撳入去睇

ching 你有腦咁多
人地屈毛點跟?
上面條戇鳩谷撚住條氣又唔駁,留個表情把撚咩

等下啦
我地一走佢咪拉大隊入黎執雞囉

事後攞尾彩 推post幾個月 依d手作仔經營模式

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞