係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
125個負皮 一個能打的都沒有
我要打十個!!!

負評建國

今晚8點愛回家post 城下一聚
唔記左屈毛同五毛班友係咪同一班人
收錢開工
提下你地,我地二十四小時有人
插旗小心啲
借問聲五毛list係點定
你地班人話係五毛就係?有冇審過

佢cap到你講過親中嘅嘢就係五毛 好似係

起個底幾乎全部都支持支那屌柒香港人都唔係?
你個起底功能死架?
人地Cap到幾十幅圖同一條友又親中,強姦Post又講埋哂啲冷血野
結果有一排搞到有人狂開Post屌柒連登仔冷血。
係咁開Post洗走佢地唔想浮上黎嗰堆Post

阻礙討論有一大堆五毛,佢地搞咁撚耐你班人唔屌,
依家出黎屌反五毛嗰班?傻撚左呀?

唔比佢一個人既立場係咁樣?你當呢度係一言堂咪一撚樣獨裁
冷血野一樣唔少憤青小朋友係度講

好似話為左大義 獨裁係有必要

笑4左
同大陸仔有咩分別

俾你用言論自由去支持一個反言論自由嘅政治組織
根本係荒謬

你可以用其他既論據去反駁
有料既 其他人會見到 會識得評論
而唔係阻住人地睇post 明冇?
班友係CC台插旗扮大佬 規定人只可以討論特定議題
開其他時事post就係轉移視線
喂屌 咁易就可以轉移你視線 其實係咪弱智先UP得出?
班友現實咁撚廢 比你討論足360小時都惡唔出咩樣啦

佢地面對反對意見唔係諗住用論據擊破
而係諗住封神入五毛list

咁樣其他人睇到會點?效果可想而知

仲有叫連狗BAM人
但係好多小朋友盲目信佢地啲list😫🤦🏻‍♂️

我估比例2/8 信既得兩成

好多信徒架佢地
你見到呢個post都過百負皮了
唔記左屈毛同五毛班友係咪同一班人
收錢開工
提下你地,我地二十四小時有人
插旗小心啲

我地仲要記性好好
班友係CC台插旗扮大佬 規定人只可以討論特定議題
開其他時事post就係轉移視線
喂屌 咁易就可以轉移你視線 其實係咪弱智先UP得出?
班友現實咁撚廢 比你討論足360小時都惡唔出咩樣啦

佢地面對反對意見唔係諗住用論據擊破
而係諗住封神入五毛list

咁樣其他人睇到會點?效果可想而知

因為大部分都係不學無術既人 幾句就比人拋窒
但係好多小朋友盲目信佢地啲list😫🤦🏻‍♂️

我估比例2/8 信既得兩成

好多信徒架佢地
你見到呢個post都過百負皮了

屌果D撳2撳正負皮就走嫁啦 同以前蔣狗果D傻西信徒一樣

你個起底功能死架?
人地Cap到幾十幅圖同一條友又親中,強姦Post又講埋哂啲冷血野

笑4左
同大陸仔有咩分別

根本係荒謬

你可以用其他既論據去反駁
有料既 其他人會見到 會識得評論
而唔係阻住人地睇post 明冇?

而家個point係佢地阻人睇po
五毛當然要捉啦。
雷姆G 我一點都不懂 你們是專家

雷姆bb同牙直都係我好夥伴

ching no搞事ok?

你個起底功能死架?

笑4左
同大陸仔有咩分別

根本係荒謬

廢話
言論自由本來就包括呢樣

佢要嗰啲咪獨裁囉
上面已經大把例
反牙如又五毛
問下數據又話人好質疑自己人
撐牙如又話人地唔用腦
低低地
hunter仔做乜仲唔入嚟駁下樓主

佢好忙 全力狙擊緊緊冒認佢 毀佢聲譽個條友

俾個假e字搞到好唔得閒
https://lihkg.com/thread/453457/page/1

樓主五毛確認

嚇到我心都離一離 以為有我個名係list
我有師爺團 點都打得甩

俾個假e字搞到好唔得閒

捉啦!唔係唔捉下話?

條友有聲譽比人毀

加泰獨派駐連登總領事
你話呢
人地仲話有plan b架
唔好咁,佢地覺得呢下奇招黎好有型

俾個假e字搞到好唔得閒

捉啦!唔係唔捉下話?

可能佢地去咗站務台捉
唔識路返時事台啲五毛post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞