係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
淨番 5毛list username~

你又典牙大佬=.=

第一次入CC台回PO就變5毛 橙牙

哇呢句我睇得明wo
雖然唔岩

呢個post應該有一半未入list嘅
cc台手足一定要假設左人地係5毛先敢出黎駁

講句野都要加句五毛xxxx先唔心虛

你啲中文字我睇得明
組合埋一齊就唔知你想表達乜鳩

被自願,呢挺共匪招數係扮唔識,定扮唔知有?
唔怪得你可拎其他人同共匪任意類比

我淨係知連登會員被自願睇埋d離晒題既五毛list😓

你明佢up乜鳩?

我明

可唔可以翻譯下
真心唔明唔是串

姐係話小圈子選特首改善做篩選係有分別
但同下面句bam圖無直接關系
佢跳左去「被自願」呢個point去突出中共絕對有能力搞掂你香港
咁解掛.......

我a level 中文拎 A 都睇唔明

哇呢句我睇得明wo
雖然唔岩

基本上除左CC台D精英之外 其他人都係五毛 連狗都唔例外

哇呢句我睇得明wo
雖然唔岩

咪試下入黎討論下囉
佢地再執迷不悔踢人入list只會更多人唔like
到時解決唔到就真係返高登

被自願,呢挺共匪招數係扮唔識,定扮唔知有?
唔怪得你可拎其他人同共匪任意類比

我淨係知連登會員被自願睇埋d離晒題既五毛list😓

你明佢up乜鳩?

我明

可唔可以翻譯下
真心唔明唔是串

姐係話小圈子選特首改善做篩選係有分別
但同下面句bam圖無直接關系
佢跳左去「被自願」呢個point去突出中共絕對有能力搞掂你香港
咁解掛.......

我a level 中文拎 A 都睇唔明

我地本土派唔需要識中國字
變左語理分析post
連狗搬去學術台啦
變左語理分析post
連狗搬去學術台啦

咁多人流連狗笑到gap gap聲添啦
cc台手足一定要假設左人地係5毛先敢出黎駁

講句野都要加句五毛xxxx先唔心虛

同中國人講野大聲啲就叫有道理一樣
變左語理分析post
連狗搬去學術台啦

其實一向都係想有人入黎解釋下
點知真係5毛屈毛?)
平時佢地唔係1打100咩?
變左語理分析post
連狗搬去學術台啦

一個唔小心hi到廣告又賺返筆了
變左語理分析post
連狗搬去學術台啦

一個唔小心hi到廣告又賺返筆了

你地係都要抽牙連水
要不是牙連......
https://lihkg.com/thread/439819/page/1
原來條list有咁多佢地D精英既笑料架
cc台手足忙住入波台比負評
連狗要照顧班CC台手足其實好慘

笑4左
同大陸仔有咩分別

俾你用言論自由去支持一個反言論自由嘅政治組織
根本係荒謬

廢話
言論自由本來就包括呢樣

佢要嗰啲咪獨裁囉
上面已經大把例
反牙如又五毛
問下數據又話人好質疑自己人
撐牙如又話人地唔用腦
低低地

呢句嘢唔係我講嘅
係佢講嘅

先唔講你點樣拗得贏收錢嘅打手
德國唔包容納粹思想又係獨裁?
東歐國家閂門唔收難民又係獨裁?

因為納粹鼓吹既係種族仇恨
要將人地殺絕入集中營
呢d真係叫intolerance

屌你cc台讚下qr code就五毛
笑尻佢地又五毛,你仲好意思quote karl Popper你塊面紅唔撚紅啊

咁你即係覺得支持中共比起支持納粹好好多?

讚下qr code點等於支持中共?

1. 首先佢話你五毛你就係
2. 五毛講qr code好處仲唔係sell支付寶?
3. 五毛d_wade又sell支付寶喇!
連狗要照顧班CC台手足其實好慘

唔想鍵國後比人清算嘛
改名做“扮咩正常吖你”啦cc台手足智力唔係真係低成咁牙
負評就越黎越多,但人就得一個

比人踩到入CC台都仲縮係老母個閪度取暖
由大字報改善左做簽名檔就可以接受
同共匪話由小圈子選特首改善做篩選就可以接受有咩分別?

如果冇,你係咪可以貼bam圖自爆?
唔能夠令你自願貼bam自爆,又點比得上共匪?

???????關bam圖咩事????????

可能關事呢~

我見佢踢到去到共匪同小圈子特首,我咪再大腳踢去bam圖。

點知又真冇人問關小圈子特首咩事~

屌那星大大師兄接班人

完全不能接受的事﹕(A1)大字報 (B1)1200人小圈子選舉
稍為改善的事﹕(A2)個人簽名 (B2)經提名委員會篩選既普選

A1同A2其實本質一樣 都係捉毛 有礙討論
B1同B2本質都一樣 都係欽點特首 並非真民主
佢用B情況去類比A情況
反映問題核心﹕
「所謂既捉毛情況改善左」 同 「支共口中既選舉制度改善左」係一模一樣
姐係無改善 本質一樣垃圾

你大可以話佢類比得唔夠準確 係一個類比失當

但係bam圖就真係完全諗唔通有咩關係 求解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞