[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
今日放假但得一半時間可以打機
搵左2x個moon
Animal crossing 有冇集中post?想add friend
有冇人兩邊joy-con鬆到唔㩒後面圓制都可以推出嚟

睇過youtube 有改善方法
屙得屎好正
Animal crossing 有冇集中post?想add friend

開左個頂住先
https://lihkg.com/thread/447107/page/1
有間俾Odyssey 6分

5分滿分
OpenCritic: 29間 98分
MetaCritic: 29間96分
sonic表現好似OK喎
比PS4唔叫差太多
比PS4唔叫差太多

Switch Undock/Docked : 720p30fps
比PS4唔叫差太多

Switch Undock/Docked : 720p30fps

有咁雞咩
點解我覺得唔差
不過睇片果陣差距係幾明顯
到底有冇人理過寶源

根本只係做個樣俾港任睇
Mario crashes metacritic
OpenCritic: 29間 98分
MetaCritic: 29間96分

隻Game隔多三個月出既話老任分分鐘包攬晒兩年既goty
今年goty真係爭崩頭,仲要有隻xb2又係今年出
唔知係未zelda 太好玩,覺得odyssey 差過zelda

你要拎odyssey 同上一隻mario比
唔知係未zelda 太好玩,覺得odyssey 差過zelda

你要拎odyssey 同上一隻mario比

上一隻galaxy都係滿分神作

林克vs Mario

WiiU

WiiU

SMO俾個75分拉低左
個review話鐘意得SMO嘅人都係被附身機能嘅喪屍
話隻game同 散步模擬器無分別 無新意 超簡單

WiiU

SMO俾個75分拉低左
個review話鐘意得SMO嘅人都係被附身機能洗腦嘅喪屍

WiiU

SMO俾個75分拉低左
個review話鐘意得SMO嘅人都係被附身機能洗腦嘅喪屍

任豚面對事實啦
雖然Mario 都係好game
但始終覺得今年最佳應該畀薩爾達
海拉爾既冒險簡直係我見過最正既遊戲體驗
今年可唔可以雙冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞