[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
孖寶買咗,今年仲有異度,上古5同,payday2要買

計下我手頭上有咩驚先
火紋,arms,孖寶,sp2,綠帽

好撚多機要打
我唔玩payday同上古
都冇信心將綠帽同odyssey 仲有Xenoblade2 係一月前打晒
跟住就卡比

卡比再等下啦,消閒game黎
打機係要享受呀嘛

淨係要我清隻綠帽都有排
可能到火紋正傳出都未打完
見到賤種成日推post,唔知點解好嘔心
咦哈力馬龍唔係買日森版咩?買左偷跑玩喇?

日本eShop
Sonic Forces demo已出
唔知係咪zelda推高咗個標準 玩odyssey好似同期望中有啲落差 每幅地圖都細咗好多
唔知係咪zelda推高咗個標準 玩odyssey好似同期望中有啲落差 每幅地圖都細咗好多

64同sunshine每一關都唔係好大
等玩xenoblade
之後就mhw
Stardew係咪日區冇得買

沙漠果版大過64好多

沙漠果版大過64好多

有啲似玩緊無360度旋轉嘅galaxy
用電視玩靚好多

暫時zelda仲係game of the year
呢隻驚最好玩係影相
聽日請左假,本身想聽日去覆診慢慢玩
但而家仲未肯停低訓
孖寶買咗,今年仲有異度,上古5同,payday2要買

計下我手頭上有咩驚先
火紋,arms,孖寶,sp2,綠帽

點解Skyrim要買switch版

沙漠果版大過64好多

有啲似玩緊無360度旋轉嘅galaxy
用電視玩靚好多

暫時zelda仲係game of the year

Odyssey >> botw
利申睇過少少劇透
你剪我我剪你
之前download咗日版有冇得更新繁中

你剪我我剪你
之前download咗日版有冇得更新繁中

Switch OS Ver 4.0.1

-General system stability improvements to enhance the user's experience, including:

-Changed the HDMI connection process specification to match that of version 3.0.2 to address video and sound output issues with some TV models.
今次odyssey如果淨係俾買一隻amiibo 你地會揀邊隻
今次odyssey如果淨係俾買一隻amiibo 你地會揀邊隻

龜頭

龜頭

公主 想睇大叔著婚紗
Odyssey有無必要開集中討論post?

super mario odyssey集中討論區(1)
https://lihkg.com/thread/438954/page/6?ref=ios

怪唔之得我揾唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞