[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

又話低齡向既
知唔知乜叫腦囟都未生埋,做得任任都係低能

證明日本多低能 唔怪得ps4咁少人買

美國數據牙ching
GameStop has a pre-order bonus going for The Elder Scrolls V: Skyrim. By reserving the game, you’ll receive the skin pack pictured above. The pack has skins that can be used for the Switch dock, grip, and handheld.

其實switch 唔係唔鼓勵痴貼紙咩?

thank you

係咪無中文?

不嬲都無

想買

邊夠時間玩
Odyssey都唔知幾耐先爆

我尋日買左大富翁 但佢loading個畫面好耐 玩唔到

download定實體

thank you

係咪無中文?

不嬲都無

想買

邊夠時間玩

download定實體

實體 原來真係要load好耐

thank you

係咪無中文?

不嬲都無

想買

邊夠時間玩

download定實體

係點load法?開局load好耐定每一步都load好耐

thank you

係咪無中文?

不嬲都無

想買

邊夠時間玩

download定實體

一入game個loading畫面
alonebb小心d講野呀下個cap你架喇

thank you

係咪無中文?

不嬲都無

想買

邊夠時間玩

download定實體

alonebb小心d講野呀下個cap你架喇

D懦夫淨係識cap圖圍爐打飛機,連隔住個mon駁人既勇氣都無
得罪講句,成個失敗者樣出晒黎
又咩事
又咩事

舊登有隻mon post懦夫狗自己浮上水姐

thank you

係咪無中文?

不嬲都無

想買

邊夠時間玩

試下重新開機

thank you

係咪無中文?

不嬲都無

想買

邊夠時間玩

download定實體

load咗啲咩畀你睇
ソニー発表。PlayStation 4の第二四半期における売上は420万台。年間売上見通しを従来の1800万台から1900万台に引き上げ。
大富翁咩環境

又話低齡向既
知唔知乜叫腦囟都未生埋,做得任任都係低能

我都有做問卷,但唔係米國人喎
啲舊amiibo 是咪都會番貨
見有地方有得預訂,但Amazon 同Nintendo 都冇番貨資料
想買大富翁,但睇ps4版d人 comment話好多人走場 真唔真
想買大富翁,但睇ps4版d人 comment話好多人走場 真唔真

逢係呢類遊戲多人走場是常識吧~

逢係呢類遊戲多人走場是常識吧~

有無計分賽or rank game之類?定淨係得causal game?

不嬲都無

想買

邊夠時間玩

download定實體

係點load法?開局load好耐定每一步都load好耐

聽講你重開次部機就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞