[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
啲舊amiibo 是咪都會番貨
見有地方有得預訂,但Amazon 同Nintendo 都冇番貨資料

冇人睇amiibo
超音鼠出咗

歐版 背面係阿拉伯文

唔怪得,日版eshop話有中文,但睇到game shop出果隻話得英文

應該係通用掛 更新下就有中文
我9衝左去 見到阿拉伯文就放低左個盒 拎番張單走人

11月真係破產,超音鼠,mario,mopoloy

仲有LEGO Marvel Super Heroes 2
超音鼠出咗

歐版 背面係阿拉伯文

唔怪得,日版eshop話有中文,但睇到game shop出果隻話得英文

應該係通用掛 更新下就有中文
我9衝左去 見到阿拉伯文就放低左個盒 拎番張單走人

11月真係破產,超音鼠,mario,mopoloy

邊隻mario
party?
我係咪可以去約維修喇 6月買一直好地地 早幾日仲玩到

熄機重開,joycon禁黑色的reconnect?

熄機重開,joycon禁黑色的reconnect?

reconnet即係邊粒

Q: JoyCon 連接有問題/ 用用下無反應?
A: 可以試下撳實JoyCon側邊個Sync掣2秒
搵到 我愛沅腸
諗諗下上次借just dance比表妹玩個joycon跌左落地
搵到 我愛沅腸
諗諗下上次借just dance比表妹玩個joycon跌左落地

出現了
痴撚線
重要係玩垃圾驚

咩年代,仲玩拳王97

笑什麼
有冇d咩盒/套好介紹?想拎出街同friend玩
有冇d咩盒/套好介紹?想拎出街同friend玩

直銷網見到呢隻90蚊,我都諗住買

笑到仆街
咁大個劇透
咁大個劇透

都冇透
咁大個劇透

都冇透

透毛咩
咁大個劇透

都冇透

透毛咩

透左件衫掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞