[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
屌...玩左三日MARIO 個左JoyCon出左事, CONNECT唔到
用左第1頁D方法都唔得
喺任豬POST講返任豬野都唔撚得
真係難服侍
真係難服侍

6758 (TYO) JP¥4,879 +466.00 (+10.56%)
屌...玩左三日MARIO 個左JoyCon出左事, CONNECT唔到
用左第1頁D方法都唔得

會唔會係無電
要待機mode先差到電
咁大個劇透

都冇透

透毛咩

透左件衫掛

見到有圖就話劇透,痴撚線
真係難服侍

6758 (TYO) JP¥4,879 +466.00 (+10.56%)

技術性調整
咁大個劇透

都冇透

透毛咩

透左件衫掛

件衫頭幾關就買得啦
用左第1頁D方法都唔得

會唔會係無電
要待機mode先差到電

我用handheld mode,玩 佢都detect 唔到
歐版大富翁裡面都有得揀日文字
咁幾日後個日文版又係乜野黎
請問XB2行版會唔會出個鐵盒boxset?
出嘅話有冇邊度會開訂
咁大個劇透

都冇透

透毛咩

透左件衫掛

件衫頭幾關就買得啦

你唔好理啦
開驚畫面都算劇透嫁啦
好似係
【香港資訊】Nintendo Switch遊戲軟體『異度神劍 2』12.1 預定發售 支援繁簡中文
香港地區現正接受預訂!
凡到指定店舖預訂『異度神劍 2』 遊戲軟體一隻,更有機會獲贈『異度神劍 2』 鎖匙扣一個。

詳情請瀏覽:
http://www.nintendo.com.hk/switch/xenoblade2/store/

終於到左
【香港資訊】Nintendo Switch遊戲軟體『異度神劍 2』12.1 預定發售 支援繁簡中文
香港地區現正接受預訂!
凡到指定店舖預訂『異度神劍 2』 遊戲軟體一隻,更有機會獲贈『異度神劍 2』 鎖匙扣一個。

詳情請瀏覽:
http://www.nintendo.com.hk/switch/xenoblade2/store/

歐版大富翁裡面都有得揀日文字
咁幾日後個日文版又係乜野黎

一樣,只係遲D出咁解
出嘅話有冇邊度會開訂

邊隻?
出嘅話有冇邊度會開訂

邊隻?

照計都係出港代日版,鐵cd盒
咁大個劇透

都冇透

透毛咩

透左件衫掛

點解唔係透
你有啲怪無諗過會出現
如果你自己玩搵到己經唔同感受啦
如果套衫唔係呢套膠衫 係一套爆左先有既衫
咁又叫唔叫劇透?

咁下次淨係cut個對話框出黎囉
咁大個劇透

都冇透

透毛咩

透左件衫掛

點解唔係透
你有啲怪無諗過會出現
如果你自己玩搵到己經唔同感受啦
如果套衫唔係呢套膠衫 係一套爆左先有既衫
咁又叫唔叫劇透?

咁下次淨係cut個對話框出黎囉

都透嫁,會劇透左隻龜講嘅野囉
總之咩都唔好講啦,好似係

終於到左

終於到左

Amazon jp
唔知有冇貴到
都成4349羊
嘩12月1出xb
真係玩唔切D驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞