[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Odyssey係幾好玩 但唔覺得係神佢
無botw咁突破 感覺上mario 64仲好玩啲

Odyssey嫌佢推進得太快
想問Amazon jp preorder 剪紙同odyssey 佢話有個code 可以入係咩蒞
請買條type c 延長線 係唔係要買switch 專用?
普通game 鋪有冇?
已經好想佢出odyssey2玩埋南半球

dlc la
部機唔小心入左水 開唔番
係唔係整黎都晒氣? 直接買部新好過

玩咁快呀啦
網上見有d人唔齊moon唔去下一關

大家點睇?

大家點睇?

比港任睇睇先,不過要整就一定無晒啲save
負評撚仲未出沒
負評撚仲未出沒

煲緊新ac

抽濕24至48個鐘,開得返就過機,開唔返就默哀三分鐘
跟住打去港任問入水維修幾錢
新機主想問下,如果我玩緊tv model 想攞出街玩,使唔使sleep model先攞部機出嚟?
新機主想問下,如果我玩緊tv model 想攞出街玩,使唔使sleep model先攞部機出嚟?

唔駛

唔駛

即係直接着住機攞出嚟?

唔駛

即係直接着住機攞出嚟?

係…呢個係switch賣點之一黎
日本仔係咪痴線

日本仔係咪痴線

未跳到100下
日本仔係咪痴線

萬一

唔駛

即係直接着住機攞出嚟?

係…呢個係switch賣點之一黎

有冇人知觀塘mario咩價?
悲報
Amazon US 2017年Odyssey已經賣得多過BOTW(Switch)
https://www.amazon.com/gp/bestsellers/2017/videogames/

我覺得mario 除左男人連女人市場都做到, 我自己係絲 識唔少絲打都有買Mario

on9絲打表示死左好多次 見個個話易玩左 唔多覺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞