[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
我係新機主,已開咗日本同美國acc,但入到eshop搵唔到game demo 選項?請問ns 有無demo game 試玩?喺邊個位?

依個係佢反人類既地方之一,尤其日服
你要㩒入去啲game睇右邊有無寫試玩版下載
歐美服尚且會響隻game個logo度寫demo available,日服係乜都無

日本仔重係有種自己既執著,居然藍芽耳機,game demo....呢類已經咁普遍既function都無......

藍芽應該係reserve晒比joycon
Game demo唔係無,係難搵

照計如果用得耳機咁部機應該獨佔玩緊
可以唔畀pair咁多手制讓一半bandwidth出黎畀耳機

由期部機期中一個主打係出街玩,無藍芽耳機真係諗唔明重要佢自己日本本士坐火車係要靜音既.....宜家新出機器已經唔要micjack,....不過可能佢要顧及兒童向...所以留反個3.5mm 插.....

有 3.5mm 同用唔用到藍芽耳機有乜關係?
唔好又攞 iphone 冇 3.5mm 黎比較
我係新機主,已開咗日本同美國acc,但入到eshop搵唔到game demo 選項?請問ns 有無demo game 試玩?喺邊個位?

依個係佢反人類既地方之一,尤其日服
你要㩒入去啲game睇右邊有無寫試玩版下載
歐美服尚且會響隻game個logo度寫demo available,日服係乜都無

日本仔重係有種自己既執著,居然藍芽耳機,game demo....呢類已經咁普遍既function都無......

藍芽應該係reserve晒比joycon
Game demo唔係無,係難搵

照計如果用得耳機咁部機應該獨佔玩緊
可以唔畀pair咁多手制讓一半bandwidth出黎畀耳機

由期部機期中一個主打係出街玩,無藍芽耳機真係諗唔明重要佢自己日本本士坐火車係要靜音既.....宜家新出機器已經唔要micjack,....不過可能佢要顧及兒童向...所以留反個3.5mm 插.....

有 3.5mm 同用唔用到藍芽耳機有乜關係?
唔好又攞 iphone 冇 3.5mm 黎比較

我個人覺得3.5mm放下面好似就手啲
截至目前為止,Switch eShop已經列出了209款不同的遊戲。這與之前Switch 發佈時任天堂宣布將有大量遊戲支持的承諾相符。

屌你switch有二百款game?個水份好大啫
大量indie game湊數 真係要大力開發要出喺實體既game 50款都未有啦

一部出咗7個月嘅機,有呢個成績唔錯啦
我13年買隔離台,成年冇買過驚
大佬7個月ja
截至目前為止,Switch eShop已經列出了209款不同的遊戲。這與之前Switch 發佈時任天堂宣布將有大量遊戲支持的承諾相符。

大量indie game湊數 真係要大力開發要出喺實體既game 50款都未有啦

大佬7個月ja

任豚又打J

大佬7個月ja

我覺得佢最好如實啲講啫
佢計埋晒啲幾百羊既小品野落去湊數咁緊係多啦
真係玩得既game得十零隻
真係玩得既game得十零隻

咁誠實

大佬7個月ja

我覺得佢最好如實啲講啫
佢計埋晒啲幾百羊既小品野落去湊數咁緊係多啦

有indie銷量好過係steam
screenshot 係咪仲未有選項可以一次過copy 晒所有圖去micro SD?
諗住copy 晒去電腦慢慢執,點知都係咁煩
screenshot 係咪仲未有選項可以一次過copy 晒所有圖去micro SD?

day1已經有
system setting -> data management -> manage save... -> manage screenshots.... ->

大佬7個月ja

其實佢wiiu 堆驚 拎返出黎炒冷飯會仲好賺
想買個外面樣正常,入面又有十個卡位以上,可以擺到擺到個支架既case,有無好推薦
淘寶搵到入面岩心水,但個外表7到死,果隻咩bubm出面好似生野咁
或者amazon有既都可講下,thanks

day1已經有
system setting -> data management -> manage save... -> manage screenshots.... ->

唔怪得我記得可以,但又搵唔返,原來唔係album度㨂
幾時出 odyssey OST
有無人知點解決 WIFI符號 上面個L字

打緊MH出去HOME 就見到L字

你開左Local場咪會咁
動物之森LINK唔到任天堂AC 有冇巴打LINK到?
轉左澳洲都唔得
新手機主想問有邊隻牌子/邊款case係好用?
英傑們的敘事詩應該會喊死
新DLC會唔會有新地圖
今日有財報
今日有財報

反正都係爆死

其實好多indie game都好好玩
但連登仔好似唔多討論, 或睇唔起個畫質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞