[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
usm 個預約特典廢到咁, 真係屌佢老母, 早買咁貴淨係多個盒 實少好多人咁早買

吓你邊度訂

我睇官網得啲精靈波
同埋兩隻驚一齊買嗰個盒
重有咩
btw sm好似有得買鐵盒?
好似得小智版on99係特別
精靈波200個真係狗也不屌
係日本eshop買overcook
信用卡比完錢咩都無 無幫我裝game 點搞?

有無巴打試過
用visa比完錢咩都無

有無巴打試過
用visa比完錢咩都無

過左數未
我淨係買過一次digital copy
淨係記得揀preload, 但唔記得喺邊禁

有無巴打試過
用visa比完錢咩都無

過左數未

有訊息話過左數
usm 個預約特典廢到咁, 真係屌佢老母, 早買咁貴淨係多個盒 實少好多人咁早買

吓你邊度訂

我睇官網得啲精靈波
同埋兩隻驚一齊買嗰個盒
重有咩
btw sm好似有得買鐵盒?

有送公仔喎
SM鐵盒好似係美版先有

有無巴打試過
用visa比完錢咩都無

過左數未

有訊息話過左數

你係比完就home制出返去?
應該係未完成個程序,依家hold左數
再買多次,一定要A到去返eshop主畫面先好home制出返去,依家依筆之後會退返比你

有無巴打試過
用visa比完錢咩都無

過左數未

有訊息話過左數

再買多次,一定要A到去返eshop主畫面先好home制出返去,依家依筆之後會退返比你

我係即刻home制出左去

有無巴打試過
用visa比完錢咩都無

過左數未

有訊息話過左數

我係即刻home制出左去

下次唔好咁心急
Rocket League有冇實體?
想問下日版3ds買usm

係咪in game可以轉中文?

yes
Rocket League有冇實體?

遲啲會有
Nintendo Switch - 'Moments Come to Life' TVCM
https://www.youtube.com/watch?v=MAnWBiyITzE
Nintendo Switch - The Elder Scrolls V: Skyrim “Close Call” TVCM
https://www.youtube.com/watch?v=FR134hXaldY
Nintendo Switch - The Elder Scrolls V: Skyrim “Close Call” TVCM
https://www.youtube.com/watch?v=FR134hXaldY

Skyrim電腦玩過
想佢出fallout多d

yes

咁抵屌喎

Skyrim電腦玩過
想佢出fallout多d

冇mod用不了
11月玩住lego同大蛇先,幾時先會出任系機戰

三墳機不了
11月玩住lego同大蛇先,幾時先會出任系機戰

三墳機不了

三墳姐係咩

第三廠GAME 銷量墳墓
超音鼠偷跑左
超音鼠偷跑左

係咪中文版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞