[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
請問除左XB2 switch仲有咩殺手級大作等緊出

星之卡比算唔算
唔算就冇了

暫時2017後都未有game有確實時間表,年尾係咪仲會有一場Direct?

留名等睇星期一Sony放核彈

星之卡比算唔算
唔算就冇了

暫時2017後都未有game有確實時間表,年尾係咪仲會有一場Direct?

台柱級遊戲 動物之森呢

星之卡比算唔算
唔算就冇了

年尾or年頭 應該會有一個講上半年遊戲
到底今年仲成唔成功搞到聚

一人聚唔係聚呀
差啲係南非區買左SMO
好彩check 1 check 見到冇中文
點解呢個年代都仲係login唔到要打ac既wifi

似係關冇browser事

無論ps4定switch都唔得
真係咁難咩
ps4都仲可以插lan綫
switch想更新,住hall真係R爆頭
電話又爆data share唔到

我插個router share 比自己
lm
差啲係南非區買左SMO

............................
唔知有無人講過
依家轉去eshop Denmark 區隻moon humter 標錯價賣曬14蚊港紙
steam sales 都要40 大家可以諗諗
玩左一陣覺得唔錯,個系統幾特別
差啲係南非區買左SMO

我見佢eShop 個language 冇寫有Chinese
但係最後都係照買左而家download 緊
差啲係南非區買左SMO

南非計返唔係都要400幾港紙咩
差啲係南非區買左SMO

南非計返唔係都要400幾港紙咩

應該$370
同埋有中文
https://www.youtube.com/watch?v=EEPTS0tbyCY
Splatoon 2 VS Splatoon 1 Blackbelly Skatepark Comparison
Sony Is Announcing 7 Games Next Week
"E3 was only half the story."

各隻任豬記得買定尿片因住嚇到懶屎
Switch is the best-selling console in Canada this year
點解switch居然唔對應藍芽耳機
點解switch居然唔對應藍芽耳機

低技術機
青沼英二再次表示「英傑們的敘事詩」將於今年推出

玩撚得切
Sony Is Announcing 7 Games Next Week

黎緊PS4 都好撚多game
等緊DQ 中文版跟住人中下年初又龍珠又mhw

黎緊PS4 都好撚多game
等緊DQ 中文版跟住人中下年初又龍珠又mhw

11月打Evil Within 2,DQ11,
12月XB2,
1月MHW

玩撚得切

即係人物好似紙果隻RPG?
截至目前為止,Switch eShop已經列出了209款不同的遊戲。這與之前Switch 發佈時任天堂宣布將有大量遊戲支持的承諾相符。

屌你switch有二百款game?個水份好大啫
大量indie game湊數 真係要大力開發要出喺實體既game 50款都未有啦

玩撚得切

即係人物好似紙果隻RPG?

Zelda DLC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞