[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
有冇人知黎緊個lego marvel 2係咪冇3中文?
FIFA 有update

無online with fd 把鬼咩
垃圾ea

無online with fd 把鬼咩
垃圾ea

咁update左啲咩,我頭先開機見到話更新左
其實老任不如考慮出個發售版本係閹左dock同joycon?
方便屋企如果有第二第三個人出機,但係本身已經有額外joycon既人
sony個發佈垃圾到,仍然係得蜘蛛俠係期待

都話sony 係不同既ip 玩,但同類型玩法
https://miiverse.nintendo.net/titles/14866558073002734082/14866558073005000086
Hi everyone, it’s Chris and Erika at Nintendo.

We wanted to let you know that the collage is now complete! This is the collage artwork that was made from some of the posts in the "Everybody’s Message" community. We really hope you'll like it!

For those of you viewing this on the web version of Miiverse, you can take a look at a larger image by clicking the URL below*. Once you’re there, you can click or tap the artwork to see an even bigger picture.
*Please note that since the image is so large, you won’t be able to see it on the internet browsers for Wii U and Nintendo 3DS family systems.

都話sony 係不同既ip 玩,但同類型玩法

旺達巨像REMAKE都可以期待下既
美Shop個大富翁仲未得既?
想買大富翁,但睇ps4版d人 comment話好多人走場 真唔真

逢係呢類遊戲多人走場是常識吧~

有無計分賽or rank game之類?定淨係得causal game?

同實體大富翁有乜分別

有無得SET目標金額或時限,
邊個最快達標或時限一到最多錢嬴?
同埋有無得中途亂入?
某一間淘寶店既數據
3-7月賣出21萬部switch
9萬 Zelda
Mario 2萬
淨係一間舖都賣咁多?
某一間淘寶店既數據
9萬 Zelda
Mario 2萬
淨係一間舖都賣咁多?

Mario Zelda 係截至今日
某一間淘寶店既數據
9萬 Zelda
Mario 2萬
淨係一間舖都賣咁多?

有無咁多呀

無驚喜姐
要有既都有齊
某一間淘寶店既數據
9萬 Zelda
Mario 2萬
淨係一間舖都賣咁多?

有無咁多呀

http://tieba.baidu.com/p/5394821308?share=9105&fr=share&unique=D178D015D908C239229FBF7871D0FF85&st=1509451220&client_type=1&client_version=8.8.13&sfc=copy
我想問下Switch大富翁將會出中文版咩?
我行188有兩間舖都話11月頭出中文
然後我話唔係日文咩?
佢話中日英都有

咁即係點?
我想問下Switch大富翁將會出中文版咩?
我行188有兩間舖都話11月頭出中文
然後我話唔係日文咩?
佢話中日英都有

咁即係點?

日版eshop好似冇寫有中文
超音鼠出咗
超音鼠出咗

歐版 背面係阿拉伯文

唔怪得,日版eshop話有中文,但睇到game shop出果隻話得英文
超音鼠出咗

歐版 背面係阿拉伯文

唔怪得,日版eshop話有中文,但睇到game shop出果隻話得英文

應該係通用掛 更新下就有中文
我9衝左去 見到阿拉伯文就放低左個盒 拎番張單走人

11月真係破產,超音鼠,mario,mopoloy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞