[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
lays抹茶味好難食

聽個名都知伏

also this, 同原版同價
holiday offer

屌 好on9 唔知有冇得散買返

係設定集定攻略?

其實老任自己定位都係一機拎得出街嘅家用機
咁咪即係手提機..不過有家用級數嘅畫面啫
所以依家係日本大賣,可以當佢係3DS後續機嚟睇

其實係攞Vita TV條橋,但老任識玩

其實係wiiu...
當初wiiu就係想有mon冇mon隨時隨地咁玩
但機件未追到概念
搞到部野變左垃圾

當初我都想買嚟當手提機玩

但成件事真係太9 所以放棄咗

概念係好..可惜係當時嘅mobile chip跟唔上
硬係覺得岩田咁早就L..WIIU嘅失敗有關

身體有體就唔怪得D咩既
但岩田如果仲喺度Switch QC理應做得更好
但會唔會有中文就唔知

WIIU輸成咁,,佢好大責任
大壓力都有D關係架

當年赤字時好似有人叫岩田下台,真係勁大壓力。
估唔到Switch日本銷量曲線可以貼近3DS
年尾300萬,財年400萬應該無問題,都
2019日本銷量會追到PS4

不過依家係手提家用2合1,
如果咁都輸就玩完

係vita tv戇鳩姐
如果佢唔係出vita tv 係出個插部vita出電視既dock/轉插.....

都唔會大賣

vita tv果時係更升VITA上電視解像度
當年喺C3見過DEMO VITA版FF零式
Upscale就算
如果佢當時做到落電視會仲靚左就唔同講法
估唔到Switch日本銷量曲線可以貼近3DS
年尾300萬,財年400萬應該無問題,都
2019日本銷量會追到PS4

不過依家係手提家用2合1,
如果咁都輸就玩完

係vita tv戇鳩姐
如果佢唔係出vita tv 係出個插部vita出電視既dock/轉插.....

都唔會大賣

vita tv果時係更升VITA上電視解像度
當年喺C3見過DEMO VITA版FF零式
Upscale就算
如果佢當時做到落電視會仲靚左就唔同講法

我果陣用黎玩無夜1啲狗牙放到好大
仲要同psv唔同save
都無game學乜人搞聚
PM惡役集結
算唔算係平行世界
Switch 11月9日 無双OROCHI2 Ultimate 6800YEN
Switch 11月9日 戦国無双 〜真田丸〜 6800YEN
Switch 11月9日 真・三國無双7 Empires 6800YEN

有冇巴打會買
請問買三揀一點揀
Switch 11月9日 無双OROCHI2 Ultimate 6800YEN
Switch 11月9日 戦国無双 〜真田丸〜 6800YEN
Switch 11月9日 真・三國無双7 Empires 6800YEN

有冇巴打會買
請問買三揀一點揀

Orichi 2
因為可以玩曬兩邊將

利申未諗好

赤炎松水梧桐做咩著返舊衫
又有手持KEYSTONE既獅子頭喺度
平行世界WFC\ /
PM惡役集結
算唔算係平行世界

pokemon orichi

平行世界WFC\ /

仲有BW條老野係咪變左雪條?

如果沙加老大隻超夢夢有當年限制器skin我即買

平行世界WFC\ /

ゲーチス唔係B2W2衫
赤日又摺埋喺反轉世界
點兜佢地返黎
同ORAS一樣,個世代最後一集拎曬d神獸出黎比你地捉

有冇巴打會買
請問買三揀一點揀

Orichi 2
因為可以玩曬兩邊將

利申未諗好

好難決定

平行世界WFC\ /

ゲーチス唔係B2W2衫
赤日又摺埋喺反轉世界
點兜佢地返黎

不嬲講話平衡世界啦

食屎啦佢好學唔學學人地一句次元震解決所有BUG

有冇巴打會買
請問買三揀一點揀

Orichi 2
因為可以玩曬兩邊將

利申未諗好

好難決定

大蛇個劇本世界級,保證抵玩

平行世界WFC\ /

ゲーチス唔係B2W2衫
赤日又摺埋喺反轉世界
點兜佢地返黎

不嬲講話平衡世界啦

食屎啦佢好學唔學學人地一句次元震解決所有BUG

Agger
本來世界線去到XY之前都算係好順暢
自從ORAS出現平行世界說之後就失控
板本隻超夢夢有MEGA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞