[任天堂集中討論]|Odyssey全版本對應中文|電話動物之森11月|真女神V| 63

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
とびだせ どうぶつの森
1,123万本

おいでよ どうぶつの森
1,175万本

ニンテンドー3DS
ハード:6,898万台

ニンテンドーDS
ハード:1億5,402万台
任天堂。17年度の販売目標数を本体1400万台(原1000萬部)、ソフトを5000万本に修正(原3500萬隻)

姐係到出年3月31到時switch銷量係1400+274=1674萬台
如果淨計主機頭一年銷量既話係咪差唔多同對家咁上下
任天堂社長決算会見発言:Switchを使った更に新しい体験を用意している。詳細は来年。

Nintendo CEO says there will be more ways to have fun with Switch, details to be announced next year
任天堂。17年度の販売目標数を本体1400万台(原1000萬部)、ソフトを5000万本に修正(原3500萬隻)

姐係到出年3月31到時switch銷量係1400+274=1674萬台
如果淨計主機頭一年銷量既話係咪差唔多同對家咁上下

印象中ps4千五萬

得任豚先會拎日本銷量黎J
Splatoon2 360萬真係估佢唔到,不過歐美果邊好似無上作咁keep得,唔知會唔會變到好似arms咁呢季得果20萬
任天堂社長決算会見発言:Switchを使った更に新しい体験を用意している。詳細は来年。

Nintendo CEO says there will be more ways to have fun with Switch, details to be announced next year

Netflix 4k輸出是基本吧

個mon得720定900

Netflix 4k輸出是基本吧

個mon得720定900

今個月淘寶數據
mario有12萬成交量
刺客11萬
薩爾達1萬
居然有咁多
今個月淘寶數據
刺客11萬
薩爾達1萬
居然有咁多

Mario不嬲都怪物級
Ultimate Chicken Horse好似無左消息咁 等左好耐
今天返貨予告:
NS SONIC FORCES (歐版)
今個月淘寶數據
刺客11萬
薩爾達1萬
居然有咁多

你自己數?點數,就咁click銷量佢都唔齊,好多未收貨
今天返貨予告:
NS SONIC FORCES (歐版)

早成個星期
大富翁到貨喇喎
大富翁到貨喇喎

幾錢
邊玩得哂
大富翁到貨喇喎

幾錢
邊玩得哂

唔知
FB見到
大富翁到貨喇喎

幾錢
邊玩得哂

唔知
FB見到

行過好多間都未有得買
大富翁到貨喇喎

幾錢
邊玩得哂

唔知
FB見到

行過好多間都未有得買

元朗有
大富翁到貨喇喎

幾錢
邊玩得哂

唔知
FB見到

行過好多間都未有得買

元朗有

https://www.facebook.com/cityislandhk/photos/a.1682274401812954.1073741829.1671053076268420/1838447146195678/?type=3&theater
sonic返左,但我係訂日版

巴打我見你都買好多switch驚下
自己依家少咗時間打機..就算買咗返嚟都係放置mode

巴打我見你都買好多switch驚下
自己依家少咗時間打機..就算買咗返嚟都係放置mode

zelda > splatoon > mario
其他都係買完撚幾下就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞