(求助)今日睇清唒人係可以賤到咩地步 year 2中大生陳詠儀與其母親 2

459 回覆
672 Like 25 Dislike
證據??????
咁樣講真係點撚信
推,炒車咪炒車,又唔係未炒過

連登越黎越低質唔係冇原因

屌你老母 唔撚求證 係到推推推 做乜撚
好似可以入小額錢債民事佢

小額max 5萬,大過就上D court, 用小額告就代表你放棄大過5萬既索償,你會咁做?
推呀 就算佢唔係大陸人
都係人渣 所以都係要推
其實原樓主(家鄉雞)講d 野都幾搞笑
話人地老母wechat 一開始有歉意,之後知道冇証據就串77
我想講你都on9,人地老母開頭以為真係自己累到你地咁,梗係有歉意啦,之次發現你個仆街老屈,咩証據都冇,仲會彩你?
亦都唔排除真係果個大陸婆搞到家鄉雞咁

樓主咪話今晚先有錄音囉你班友係咪弱智架

即係冇/未有啦, 死弱智
亦都唔排除真係果個大陸婆搞到家鄉雞咁

買兩邊你玩哂啦

大家都係花生友姐
樓主同樓主老母係唔係香港出世都無人知
狙擊

樓主咪話今晚先有錄音囉你班友係咪弱智架

即係冇/未有啦, 死弱智

咪叫你等囉低能仔
嬲嬲豬囉

咁推乜?剩係得個FB都推到POST2, 仲咁多人正皮同推
BTW加D表情覺得自己好冷靜?
證據呀樓主

今晚唔放正仆街
你家衰在太過好人 太易相信人

幫推
疑問1: 你地憑咩推斷支煙係其母親?圖/片?習慣?定驗過DNA?

疑問2:你地幫佢個女交左學費,銀行應該有record,你諗著同對方打人情牌,有冇拎到個record出黎?你同我地打人情牌又拎唔拎到出黎?冇既話好難講你係「部份資助」定「全額資助」佢個女。

疑問3:如果佢係冇錢,中大有學費grant loan選擇,其中grant 係唔洗還,有冇人提出個呢個選擇?冇提出過呢個選擇就幫人交左個學費?

但對方處理事件既態度真係有問題。
證乜撚嘢據呀?有殺錯無放過喇
更新返先
同時佢個女見到我個連登po即刻好驚 打左比我阿媽
佢話完全唔知道佢阿媽做左啲咁嘅野 佢阿媽仲反而同佢講話我阿媽搵左黑社會去搞佢(絕無此事) 所以佢先封左我阿媽電話

尋日我打比佢個女 佢同班fd玩我嗰件事 佢就解釋話 以為我係騙子 所以先至咁樣玩 佢都係今日先知佢阿媽搞到我阿媽咁樣 連佢啲學費係我阿媽借比佢佢都唔知 岩岩佢就同我道左歉 佢話會而家勸下佢老母賠錢 (唔知係咪真啦)

而家問題就係佢老母

佢係勁串嗰啲人黎 一直因為冇證據告到佢就哈哈霸霸 尋晚po左佢電話係連登 勁多人打比佢 我相信以佢性格 佢都係冇所謂嗰啲人黎 最多咪換電話號碼囉 我好記得有一次我阿媽真係好誠貇叫佢憑良心賠錢 佢就勁大聲勁串咁講:我就係唔賠!我就係冇錢!爛命一條 要就攞去!

但我原post講過啦 佢絕對係有錢 仲要幾多下嗰隻

點解呢個人渣要咁樣害我地呢個家境一般嘅單親家庭?

Wechat錄音佢係有講過幾下:對唔住呀 搞到你咁 我都好內疚
跟住佢發現原來根本冇證據證明係佢搞到咁之後 態度就180度大轉變

因為啲錄音全部都唔係我手機 我放上黎要時間 我諗今晚應該放到

你信啊

母債女還 有心還冇話還唔到 叫佢去借grant loan non mean還 依家仲未deadline 屌你老母 支那蝗

send埋email比佢個college , ibba faculty , accounting department
lm

唔係話果邊好,不過比起以前高登低汁左唔知幾多倍!
呢d借刀故仔第一時間俾巴打派膠篤爆啦,仲推仲留名咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞