(求助)今日睇清唒人係可以賤到咩地步 year 2中大生陳詠儀與其母親 2

459 回覆
672 Like 25 Dislike
即係點呀

炒定唔炒呀

我泊埋邊打定死火燈先
琴晚話撚咗隻家鄉雞前言不對後語架啦
綿羊
集體炒車
所有大陸閪都係賤種狗
生啲仔女都係一鳩樣仆街
見到大陸閪有難唔撚洗幫仲要加多腳
祝佢2母女仆街冚家剷早撚啲死
其實幢商廈咁鬼仲陪乜鬼錢,一講報警分分鐘收個法團皮,如果件事係真
啊屌
今朝起身柒撚懞懞,醒唔起「網絡公審」係舊圖
見張圖入面條女個樣有啲似女事主就照放上嚟

對唔住to all of you,包括女事主
自吞一打膠

驚到
Under no circumstances, should her daughter be dragged into the situation, for she and her mother are two separate legal entities. Just weird and old-fashioned Chinese beliefs from the poster. Eww...

BTW, why the poster has the audacity to accuse her daughter for being morally flawed only because of mocking his phone calls and blocking him??? She has no obligation to answer you properly, and she also has the full and complete right to choose not to be involved in her mother's affairs.

This is why the Chinese familial beliefs are often hated and despised by others..., Chinese, like the poster, seems to consider dragging innocent family members into to the situation as a righteous act...

It's 2017, please learn the word "individualism"

十足十個呀媽唔還錢就上個女公司搞人
其實幢商廈咁鬼仲陪乜鬼錢,一講報警分分鐘收個法團皮,如果件事係真

講真花灑頭一爆就響火警鐘+報警
有咩可能射到升降機水浸
你話消防拉喉射濕就話者
撞撚咗啦 屌你
最起碼澄清返 絕對唔係色情場所
我遲啲會開返po 組織返成件事加證據

遲D ?
遲D我比個官你做呀
放人fb 個人資料單方面煽動人起底 叫你貼証據就潛水

炒晒車,樓主作故作上腦
係真既話 去旺角法援走一轉睇下可以點索償好過啦

我同我阿媽諗住搵律師睇下可以點做 總之一定唔可以比嗰個女人就咁走左 完全唔賠 比唒我阿媽食死貓

我同我阿媽諗住搵律師睇下可以點做 總之一定唔可以比嗰個女人就咁走左 完全唔賠 比唒我阿媽食死貓

屌你比左證據先講野啦 你再係咁落去分分中比人起返底轉頭
睇完
你又冇證冇據就拎上黎 你玩公審
加上公審又點 抵你架喎 軟成咁 畀人拋幾下就收晒皮
起人底下話 有乜用 佢冇小忽肉喎
你想點搞
如果我幫你 你出到幾錢
最後同你講 真話啖氣 你一定勞民傷財
只可以話 你拎埋證據我先幫你囉
LM
有殺錯你放過 支那就是原罪
笑左 網絡公審 又攞唔出證據 抄哂車😂 攞咁多次強調大陸係想jm9
樓主再咁落去想幫你都幫唔到
我開咗file設計街招架啦
唔好嘥我心機
根本唔應該租客賠
管理處自己唔熄水制
根本唔應該租客賠
管理處自己唔熄水制

無撚錯
唔call消防判頭又唔call租客
最後on9到浸埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞