(求助)今日睇清唒人係可以賤到咩地步 year 2中大生陳詠儀與其母親 2

459 回覆
672 Like 25 Dislike
樓主上水未,我印咗幾百張彩色街招準備幫你去鳳德村同中大貼
有冇搞錯呀,尋晚話今朝放,信住先
今朝話今晚放,信多你一次

而家索性唔放?連藉口都懶得作?

9成9比樓上講中左開色情場所啦..
其實未算炒車既
只係而家仲未有證據確實到樓主講既事實真偽
不過我信樓主
支那人無一個係無辜

依家個問題係懷疑樓主老母係開骨場
開得骨場都係D支那人
咁大場大龍鳳 分分鐘就係支那人自己狗咬狗

係啦
勞資糾紛
反起樓主底
講真錢銀就真係難搞啲
兩母女係仆街,但係員工條例的確講明上限只係需要賠300

只係最睇唔過眼係兩母女講埋啲嘢同行為咁肉酸

原post樓主巴打如果見到,不如留個tg喺度
搵夠幾個人度住一萬幾千畀你再慢慢還都應該ok

佢個行為同工作無關係民事係可以追討
呢個係咪連登史上最大炒車事件?

思古井
回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步
https://lihkg.com/thread/443932/page/1?ref=ios
btw 連燒左d咩地方既相都冇,咩大廈又冇

Absolutely..., at least he should upload a photo of the burnt sofa...

屌你老母係咪唔撚識打中文
呢個係咪連登史上最大炒車事件?

思古井

連登仔柒就柒開架啦
最慘係炒完一次又炒多幾次姐
最起碼澄清返 絕對唔係色情場所
我遲啲會開返po 組織返成件事加證據
痴線佬

又遲啲 乜都冇就唔好亂咁開post啦

你on9 家下拍劇俾你呀

等cap圖都等左成日

有時間澄清唔係色情場所 但唔直接講做咩生意
無笑哈哈既按摩店?
你係搵幫手定想玩緊猜啞謎
此post已完
開得自動灑水都已經報咗消防

火災事故一定有法證去查火災成因

佢地都搵唔到證據?

又話今晚有錄音,你係都求其整段嚟j下先啦大佬
樓主去撚左邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞