(求助)今日睇清唒人係可以賤到咩地步 year 2中大生陳詠儀與其母親 2

459 回覆
672 Like 25 Dislike

兩母女示意圖

屌你老母仲話讀三大
人哋打電話畀你你唔撚聽都算,聽完仲要搵個mk仔玩鳩人係咩心態?

疑似賣品質欠佳嘅筆記畀人
事後仲串柒柒
兩母女一撚樣咁閪
法律做唔到野咪私了囉 你閒我講咩既
買定鴨嘴帽口罩啦
中大狗加一分

炒撚曬車啦,仲唔走
ok 網絡公審
講真錢銀就真係難搞啲
兩母女係仆街,但係員工條例的確講明上限只係需要賠300

只係最睇唔過眼係兩母女講埋啲嘢同行為咁肉酸

原post樓主巴打如果見到,不如留個tg喺度
搵夠幾個人度住一萬幾千畀你再慢慢還都應該ok

炒撚曬車啦,仲唔走

原post仲討論緊係咪炒車就已經1001咗
入返嚟繼續討論啦
依家有錄音聽未
乜證據都冇都可以開到2
你又冇証據,見到網絡公審呢4個字,真心笑大人個口,上面貼圖完全唔關件事

炒撚曬車啦,仲唔走

入返嚟繼續討論啦

推到 2 都係得張電話紀錄圖

炒撚曬車啦,仲唔走

入返嚟繼續討論啦

推到 2 都係得張電話紀錄圖

思古井事件之所以柒係因為柒出兩登
走埋去人哋屋企附近搞鳩人

如果今次條女最後證明到自己係無辜,就可以放返原post樓主上嚟
更新返先
同時佢個女見到我個連登po即刻好驚 打左比我阿媽
佢話完全唔知道佢阿媽做左啲咁嘅野 佢阿媽仲反而同佢講話我阿媽搵左黑社會去搞佢(絕無此事) 所以佢先封左我阿媽電話

尋日我打比佢個女 佢同班fd玩我嗰件事 佢就解釋話 以為我係騙子 所以先至咁樣玩 佢都係今日先知佢阿媽搞到我阿媽咁樣 連佢啲學費係我阿媽借比佢佢都唔知 岩岩佢就同我道左歉 佢話會而家勸下佢老母賠錢 (唔知係咪真啦)

而家問題就係佢老母

佢係勁串嗰啲人黎 一直因為冇證據告到佢就哈哈霸霸 尋晚po左佢電話係連登 勁多人打比佢 我相信以佢性格 佢都係冇所謂嗰啲人黎 最多咪換電話號碼囉 我好記得有一次我阿媽真係好誠貇叫佢憑良心賠錢 佢就勁大聲勁串咁講:我就係唔賠!我就係冇錢!爛命一條 要就攞去!

但我原post講過啦 佢絕對係有錢 仲要幾多下嗰隻

點解呢個人渣要咁樣害我地呢個家境一般嘅單親家庭?

Wechat錄音佢係有講過幾下:對唔住呀 搞到你咁 我都好內疚
跟住佢發現原來根本冇證據證明係佢搞到咁之後 態度就180度大轉變

因為啲錄音全部都唔係我手機 我放上黎要時間 我諗今晚應該放到
管理處無買保險?你老母係業主?有無買保險?有無CCTV?你係打算搞事定係解決件事?
你又冇証據,見到網絡公審呢4個字,真心笑大人個口,上面貼圖完全唔關件事

心諗 兩母女關上網賣書咩事 下個post唔好加埋賣書圖啦
低質借刀post 都開到2?
傳電話真係好小學雞
佢中大咩系
幫推 啲大陸閪真係好仆街
更新返先
同時佢個女見到我個連登po即刻好驚 打左比我阿媽
佢話完全唔知道佢阿媽做左啲咁嘅野 佢阿媽仲反而同佢講話我阿媽搵左黑社會去搞佢(絕無此事) 所以佢先封左我阿媽電話

尋日我打比佢個女 佢同班fd玩我嗰件事 佢就解釋話 以為我係騙子 所以先至咁樣玩 佢都係今日先知佢阿媽搞到我阿媽咁樣 連佢啲學費係我阿媽借比佢佢都唔知 岩岩佢就同我道左歉 佢話會而家勸下佢老母賠錢 (唔知係咪真啦)

而家問題就係佢老母

佢係勁串嗰啲人黎 一直因為冇證據告到佢就哈哈霸霸 尋晚po左佢電話係連登 勁多人打比佢 我相信以佢性格 佢都係冇所謂嗰啲人黎 最多咪換電話號碼囉 我好記得有一次我阿媽真係好誠貇叫佢憑良心賠錢 佢就勁大聲勁串咁講:我就係唔賠!我就係冇錢!爛命一條 要就攞去!

但我原post講過啦 佢絕對係有錢 仲要幾多下嗰隻

點解呢個人渣要咁樣害我地呢個家境一般嘅單親家庭?

Wechat錄音佢係有講過幾下:對唔住呀 搞到你咁 我都好內疚
跟住佢發現原來根本冇證據證明係佢搞到咁之後 態度就180度大轉變

因為啲錄音全部都唔係我手機 我放上黎要時間 我諗今晚應該放到

我雖然開post幫你推,不過都幾好奇你做咩生意
講真搞得生意連10萬蚊周轉用嚟應急都冇,有啲鬼

我呢啲窮撚學生哥都有3萬喺戶口啦
btw你如果想借錢就試下留個tg喺度啦
睇下有冇人會做下好心幫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞