舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
講開RT
其實不嬲都唔係話以RT做好壞條線
只係一個參考
唔會RT低份果陣就鬧鳩RT冇公信力同垃圾姐
有班人成日講到我地係奶RT咁

btw Lizzie同鷹叔套新戲都想睇
希望同fd夾到時間

bvs嗰時班狗屌rt屌到反艇
到ww高分又突然公信力爆燈
好想知我地做過d乜令佢地覺得我地奶rt
除左上畫前睇rt分知伏唔伏之外
我地幾時有提過rt

wind river
香港咁遲先上

我睇咗

覺得點? 主要想睇Lizzie其他唔太care

無乜機會發揮,鷹叔反而幾型
套野sell 懸疑,又唔係真係咁懸疑...
驚喜反而係有另一位mcu演員出現
如果你想睇就唔好睇個cast了

見到佢爭啲叫咗出嚟
套戲氣氛都算唔錯

俾你地講到好緊張
唔好劇透呀

我直頭大叫咗出黎

matty繼續同elecktra一齊
frank同karen係咪有機

Karen Page
講開RT
其實不嬲都唔係話以RT做好壞條線
只係一個參考
唔會RT低份果陣就鬧鳩RT冇公信力同垃圾姐
有班人成日講到我地係奶RT咁

btw Lizzie同鷹叔套新戲都想睇
希望同fd夾到時間

bvs嗰時班狗屌rt屌到反艇
到ww高分又突然公信力爆燈
好想知我地做過d乜令佢地覺得我地奶rt
除左上畫前睇rt分知伏唔伏之外
我地幾時有提過rt

wind river
香港咁遲先上

我睇咗

覺得點? 主要想睇Lizzie其他唔太care

in taylor sheridan i trust

Karen Page

漫畫好似俾fisk捉左定死埋?
利申 9up 睇過少少intro但唔記得

Karen Page

拍AV,吸毒,賣DD身份,俾Bullseye殺左

Karen Page

holy shit even worse
估計netflixcu個karen唔會搞到咁慘掛

Karen Page

天煞孤星Mathew Murdock

Karen Page

呢個Karen sell 獨立應該唔會咁on9掛
同埋過左黎之後岀面多左d一睇就知假膠
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰
我就冇乜力氣再同班人玩既
我覺得有時候可以無視就無視啦其實

有d假膠真心好煩
話說The Gifted第二集開始已經回塘
好大路
d劇情好左膠
不過x-men有關點都有班人因為情意結而吹奏下既

又唔記得左呢套野
呢套同legion有冇關係?

黎緊有stranger things s2
又智3又punisher
應該唔會開呢套架喇

冇關係
但有口頭提到X-men同Brotherhood消失左
同電影應該都冇直接聯繫

Stranger Things我都會睇, 但呢套又係一套過份吹奏既劇
係好睇但又未去到好好睇

但legion同電影好似係同世界觀?
提到xmen消失應該都係同電影?
媽啊好亂

stranger things主要係班細路做得好
劇情又ok 又賣下懷舊
而家想搵套各方面都唔錯既劇好難架

Legion好似唔同啵?
我睇左兩集覺得唔啱我所以棄左

都係,班細路正過班大人
其實我成日係美劇post岀沒
我比較鐘意d dark d既類型
不過都睇得好雜下

鐘意stranger things要睇埋IT,starger things都係致敬IT
而且IT都拍得好睇
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰

有d假膠真心好煩

冇佢地引戰又點俾機會你同一個cm留N次話我地騎劫個post喎

次次睇呢張都覺得好好笑
太多gif貼link算
http://teamironmanforever.tumblr.com/post/166611355241/chrishemswortth-mark-ruffalo-the-instagram

mark又講ig live劇透單野
原來係marvel叫佢開live
正宗捉蟲入屎忽
太多gif貼link算
http://teamironmanforever.tumblr.com/post/166611355241/chrishemswortth-mark-ruffalo-the-instagram

正宗捉蟲入屎忽

https://www.youtube.com/watch?v=sAv6tzxA5fo
呢段
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰

有d假膠真心好煩

冇佢地引戰又點俾機會你同一個cm留N次話我地騎劫個post喎

主要我都係覺得你地比假膠搞到大戰令到marvel post都變戰場好唔值得
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰

有d假膠真心好煩

主要我都係覺得你地比假膠搞到大戰令到marvel post都變戰場好唔值得

個d假膠擺明係想引到大戰出黎,又唔係150果種真心on9
im3個細路入左avg4 cast list

幫Tony送殯

幫Tony送殯

Homecoming 個yeah Spider-Man guy呢
太多gif貼link算

正宗捉蟲入屎忽

https://www.youtube.com/watch?v=sAv6tzxA5fo
呢段

勇士
訪問片我都冇乜點睇
係見有人貼gif先望下
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰

有d假膠真心好煩

個d假膠擺明係想引到大戰出黎,又唔係150果種真心on9

你都識講係假膠同150引戰
咁點解搞到大戰要入我地數
留意返 上次大戰係150 on9在先喎

幫Tony送殯

Homecoming 個yeah Spider-Man guy呢

係咪imdb個cast list
我尋晚都見到
但imdb有時唔太可靠
睇定啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞