舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
im3個細路入左avg4 cast list

幫Tony送殯

Homecoming 個yeah Spider-Man guy呢

係咪imdb個cast list
我尋晚都見到
但imdb有時唔太可靠
睇定啲先

daddy

如果請人做老臨送人殯就應該唔會死d太重要既角色既
如果唔係咪會劇透
同埋過左黎之後岀面多左d一睇就知假膠
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰
我就冇乜力氣再同班人玩既
我覺得有時候可以無視就無視啦其實

有d假膠真心好煩

冇佢地引戰又點俾機會你同一個cm留N次話我地騎劫個post喎

主要我都係覺得你地比假膠搞到大戰令到marvel post都變戰場好唔值得

個d假膠擺明係想引到大戰出黎,又唔係150果種真心on9

你都識講係假膠同150引戰
咁點解搞到大戰要入我地數
留意返 上次大戰係150 on9在先喎

其實最好笑次次佢地無風起浪
我地指出佢地單單打打無野搵野黎講
之後佢地就會話我地引戰
仲要一大班假膠和應
明明係佢地先撩者賤
同埋過左黎之後岀面多左d一睇就知假膠
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰
我就冇乜力氣再同班人玩既
我覺得有時候可以無視就無視啦其實

有d假膠真心好煩

冇佢地引戰又點俾機會你同一個cm留N次話我地騎劫個post喎

主要我都係覺得你地比假膠搞到大戰令到marvel post都變戰場好唔值得

之後佢地就會話我地引戰
仲要一大班假膠和應
明明係佢地先撩者賤

最後都係入m撚數
係m撚搞事 騎劫人地個post
m撚係原罪
im3個細路入左avg4 cast list

幫Tony送殯

Homecoming 個yeah Spider-Man guy呢

係咪imdb個cast list
我尋晚都見到
但imdb有時唔太可靠
睇定啲先

daddy

如果請人做老臨送人殯就應該唔會死d太重要既角色既
如果唔係咪會劇透

老臨好似都要簽nda唔可以劇透
不過上次peggy喪禮都俾人爆左出黎
好怕臨上畫就爆係daddy死

有d假膠真心好煩

之後佢地就會話我地引戰
仲要一大班假膠和應
明明係佢地先撩者賤

最後都係入m撚數
m撚係原罪

再有就無視啦唔好比佢地有位入
同埋no offense
都唔好再提番舊登佢地d引戰歷史喇
呢度太多新會員,佢地唔知頭唔知路亦唔會care
班假膠就繼續扮失憶扮無辜
特別係150以前係舊登都比人抽到好多次都係佢單打先架啦
過到黎就想洗白

但點都好,我都係撐呢度
今隻inhumans
屌那星係咁講條大叔做乜鳩
我一路睇一路屌
喂大佬hea拍都唔好咁撚過份丫

之後佢地就會話我地引戰
仲要一大班假膠和應
明明係佢地先撩者賤

最後都係入m撚數
m撚係原罪

再有就無視啦唔好比佢地有位入
同埋no offense
都唔好再提番舊登佢地d引戰歷史喇
呢度太多新會員,佢地唔知頭唔知路亦唔會care
班假膠就繼續扮失憶扮無辜
特別係150以前係舊登都比人抽到好多次都係佢單打先架啦
過到黎就想洗白

但點都好,我都係撐呢度

眾多狗之中我地會提引戰史既其實得150
鬼叫佢同我地私怨最多
不過而家都唔洗點提舊登
佢喺呢邊已經柒得夠多

anyway你都有道理既
好多新會然真係on99以為次次都係我地搞事先
等我地下次又扮下無辜失憶先
今隻inhumans
屌那星係咁講條大叔做乜鳩
我一路睇一路屌
喂大佬hea拍都唔好咁撚過份丫

原來你仲有睇
https://www.facebook.com/MarvelStudiosHongKong/posts/1843517495688884

智3今次唔擺商場
玩流動車
有兩隻ht
仲派左個紙嘅智頭盔

大家覺得邊隻hulk最正
https://www.facebook.com/MarvelStudiosHongKong/posts/1843517495688884

智3今次唔擺商場
玩流動車
有兩隻ht
仲派左個紙嘅智頭盔

隻手

mark嗰幾隻都正

智3今次唔擺商場
玩流動車
有兩隻ht
仲派左個紙嘅智頭盔

隻手

gay test fail

智3今次唔擺商場
玩流動車
有兩隻ht
仲派左個紙嘅智頭盔

隻手

gay test fail

拆開架車當拳套真係好正 不過thor 3呢隻裝晒甲仲型

其實08 hulk算係mcu少數打得好睇既boss戰
但平時好少討論呢套
好似俾世人遺忘左咁
唔係ross喺cw出返黎真係以為mcu黑歷史左呢套

其實08 hulk算係mcu少數打得好睇既boss戰
但平時好少討論呢套
好似俾世人遺忘左咁
唔係ross喺cw出返黎真係以為mcu黑歷史左呢套

08 hulkd肌肉紋理好似細緻d
百記終於肯上智3
百記終於肯上智3

仲以為佢會企硬
百記終於肯上智3

仲以為佢會企硬

有錢唔賺咩
開下fb ig都成堆tv spot轟炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞