舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
下個post應該叫sun's getting real low

而家有好多候選post名
終極豪情
revengers
get help
歡迎繼續加

Get help!

我咪講左囉
變返正常字先
下個post應該叫sun's getting real low

而家有好多候選post名
終極豪情
revengers
get help
歡迎繼續加

Get help!

我咪講左囉
變返正常字先

加多個
FAKE
智3 post見到有人話丟柒銀落個火度
丟哂mcu所有死左既人落去
全部翻生
嘩 個智3 post真係痴撚線
負lv都算
問埋d冇腦問題仲大大聲屌返人轉頭係咩事
1. Loki點返大船
2. 點解Thor可以爆seed
3. Rune King Thor

仲有冇其他

呢個抽水位加埋阿智個賤樣真係笑到癲
跟住再玩埋LOKI式撻生魚笑位

兩集AVG致敬位雙連發

兩集AVG致敬位雙連發

撻魚真係全場笑得最大聲

兩集AVG致敬位雙連發

撻魚真係全場笑得最大聲

一聽到智講hey big guy已經狂笑

兩集AVG致敬位雙連發

撻魚真係全場笑得最大聲

智3成功抽brutasha水變左笑位
智: 瘋狂sun's getting real low
hulk: 好撚煩呀收嗲啦你

求loki心理陰影面積

兩集AVG致敬位雙連發

撻魚真係全場笑得最大聲

智3成功抽brutasha水變左笑位
智: 瘋狂sun's getting real low
hulk: 好撚煩呀收嗲啦你

智仲要好認真咁講咗好耐sun's getting real low

岩岩沖沖吓涼係到諗
再生搖籃可唔可以幫智仔生返隻眼出來呢
又或者baby groot有冇偷到條友隻假眼 而智仔又拎咗嚟用呢
岩岩沖沖吓涼係到諗
又或者baby groot有冇偷到條友隻假眼 而智仔又拎咗嚟用呢

咁搵怪博士用time stone
睇番A1 智同HULK打交
好似冇一次智贏到
岩岩沖沖吓涼係到諗

咁搵怪博士用time stone

rocket: i'm gonna need that guy's eye
睇番A1 智同HULK打交
好似冇一次智贏到

今次好叻仔喇
可惜電暈左

好想俾仙家姐瘋狂糟質

btw嗰日喵嫂講開先發現佢同loki先似兩姊弟
黑髮 綠色 玩刀
Kneel

好想俾仙家姐瘋狂糟質

黑髮 綠色 玩刀
Kneel

佢性格反而似智1未落凡界個個智

好想俾仙家姐瘋狂糟質

黑髮 綠色 玩刀
Kneel

佢性格反而似智1未落凡界個個智

都有d似既
智1既智係周圍撩交打
典型四肢發達頭腦簡單
仙姐都好戰 但佢唔智又有霸氣
好想二刷 但係喺外國住個度無imax

有無4dx?(有既可能性應該低過有imax)
我地呢度有幾位巴絲睇完都大讚
Point Break !!!!!!
我覺得Joss Whedon因為一套aou比咁多人屌都幾陰功
avengers, serenity, 掛名半套cabin in the woods明明都好睇

占巾呢幾日都講啦

有無4dx?(有既可能性應該低過有imax)
我地呢度有幾位巴絲睇完都大讚

唔知12月仲有無 之前睇康怡覺得個screen好細 朗豪坊係咪好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞