舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike

個人係zack fans ma

咁你覺唔覺你呢句好雙重標準啊
講埋d膠野就接實啦
呢d留番同岀面班狗互含啦仲入黎講

本來都想be nice,如果你真係想討論
但由頭到尾你d態度都係咁
上次同你論事你一句就番件事既回應都冇
淨係不停話你想傾marvel
放低d 就算
你要咁樣傾真係冇人歡迎你

因為我個人主觀係幾鐘意zack
就好似我鐘意羅素兄弟咁
但肥仔套aou真係拍得麻麻 所以有少少擔心
我講野太主觀 影響到咁多位巴打 sorry

本來都唔想理你
一句主觀大哂?
個個都主觀但會唔會有人傾傾下肥登對jl影響你一句好唔關事加埋黎好彩有工頭打底
之後以家就努力兜咩我都鍾意Russo Bro
你尋求認同我諗出面班狗會岩同你圍威喂多啲
諗諗下其實唔睇thor2 ,直接睇thor 3都冇問題

睇aou同thor 2都夠
咁無記都播哂既
睇完二套無咁掂既再睇thor3又顯得thor3更好睇
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦
不過我估DC狗都唔撚想接收佢
同意大家講今次兩兄弟個條線寫得好好,而且今次 Thor 終於唔係一面倒齋做白痴野,掉翻轉頭有時反而陰翻 Loki 轉頭,兩方面既互動更加好睇

而且睇完之後覺得超粒方早幾日出個條片講既野,完全唔知佢噏乜鳩

BTW,而家算唔算完美化解有兩隻手套個問題??
同意大家講今次兩兄弟個條線寫得好好,而且今次 Thor 終於唔係一面倒齋做白痴野,掉翻轉頭有時反而陰翻 Loki 轉頭,兩方面既互動更加好睇

而且睇完之後覺得超粒方早幾日出個條片講既野,完全唔知佢噏乜鳩

hela又知係假

hela又知係假

佢未比odin流放之前應該已經知
諗諗下其實唔睇thor2 ,直接睇thor 3都冇問題

Thor: The黑歷史

Thor: The Dark History
屌fb有個cm話avg banner明明話自己always angry但智3落去個下變身失敗

嗰下真係笑撚左
以前影過好多次高處墮下
冇一次係影住跌落去之後個樣
原來係咁樣樣

hela又知係假

同埋我覺得hela呢個level嘅神應該睇到望得穿真定假
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦

肥登真係好慘
明明有套a1都叫光輝過
得罪講句而家dceu咁樣樣
肥登肯拎返a1水準出黎執jl你地丁都丁唔切啦
一味捉住套aou就屌佢搞爛套戲
仲要未睇先屌導演"臭朵"
俾工頭話哂事整套bvs 2.0出黎你地咪又要打千字文盲撐

不過最大問題係
點解要喺呢度工頭v肥登
要圍爐死出去自己開post圍啦
見到佢啲死人態度就燥
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦

肥登真係好慘
明明有套a1都叫光輝過

不過最大問題係
點解要喺呢度工頭v肥登
見到佢啲死人態度就燥

連登真係好撚多盲撐dc9

hela又知係假

點解仲會有人睇隻劇透狗啲片

hela連space gem都睇唔上眼
寧願要堆火
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦

肥登真係好慘
明明有套a1都叫光輝過

不過最大問題係
點解要喺呢度工頭v肥登
見到佢啲死人態度就燥

鐘意dc姐
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦

肥登真係好慘
明明有套a1都叫光輝過

不過最大問題係
點解要喺呢度工頭v肥登
見到佢啲死人態度就燥

和階和階 唔好嬲啦
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦

肥登真係好慘
明明有套a1都叫光輝過

不過最大問題係
點解要喺呢度工頭v肥登
見到佢啲死人態度就燥

盲撐到走入黎marvel小圈子撐嗰下先痴線
又唔見我地走入dc post盲撐russo/輝神

hela又知係假

寧願要堆火

bifrost開唔到其實粒space gem對佢好有用

hela又知係假

寧願要堆火

bifrost開唔到其實粒space gem對佢好有用

係囉 搞咁多野搵把劍
一早用space gem咪得囉唔係咩
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦

肥登真係好慘
明明有套a1都叫光輝過

不過最大問題係
點解要喺呢度工頭v肥登
見到佢啲死人態度就燥

之前有班癲嘅係咁係入雷神3個post劇透 唔知咩心態
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦

肥登真係好慘
明明有套a1都叫光輝過

不過最大問題係
點解要喺呢度工頭v肥登
見到佢啲死人態度就燥

個班友真係痴線 玩還玩 都唔好劇透呀嗎
屌你扯啦
屌完仲係 呢d濕鳩態度
唔使覆條傻鳩啦
由佢單機啦

肥登真係好慘
明明有套a1都叫光輝過

不過最大問題係
點解要喺呢度工頭v肥登
見到佢啲死人態度就燥

首日直頭癲到入黎呢度大紅字劇透添啦
睇咩戲就出啲咩質素既fans

個人係zack fans ma

咁你覺唔覺你呢句好雙重標準啊
講埋d膠野就接實啦
呢d留番同岀面班狗互含啦仲入黎講

本來都想be nice,如果你真係想討論
但由頭到尾你d態度都係咁
上次同你論事你一句就番件事既回應都冇
淨係不停話你想傾marvel
放低d 就算
你要咁樣傾真係冇人歡迎你

因為我個人主觀係幾鐘意zack
就好似我鐘意羅素兄弟咁
但肥仔套aou真係拍得麻麻 所以有少少擔心
我講野太主觀 影響到咁多位巴打 sorry

本來都唔想理你
一句主觀大哂?
個個都主觀但會唔會有人傾傾下肥登對jl影響你一句好唔關事加埋黎好彩有工頭打底
之後以家就努力兜咩我都鍾意Russo Bro
你尋求認同我諗出面班狗會岩同你圍威喂多啲

同埋呢啲中間換過人,好難講話邊個幫邊個打底
部份Zack fans真係未睇清個現實
審美角度都可以話口味唔同有人唔鍾意畫面風格(←其實呢啲偏少少你都要遇咗大眾未必接受,唔好講到有人唔buy就全世界都唔識野)
但Zack喺講故仔方面真係平衡唔到,呢樣唔係邊面fans嘅問題
同埋你係Zack fans,肥登何嘗無fans
只係睇過一套aou,就覺得佢會攪禍套戲會唔會太武斷
屌你扯啦
屌完仲係 呢d濕鳩態度

話佢唔係假膠都冇人信
學阿輝話齋
大家唔好理佢喇
由佢單機啦

溫馨提示
今晚12點後解禁
唔洗再細藍字討論智3

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞