舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
話說The Gifted第二集開始已經回塘
好大路
d劇情好左膠
不過x-men有關點都有班人因為情意結而吹奏下既

又唔記得左呢套野
呢套同legion有冇關係?

黎緊有stranger things s2
又智3又punisher
應該唔會開呢套架喇

冇關係
但有口頭提到X-men同Brotherhood消失左
同電影應該都冇直接聯繫

Stranger Things我都會睇, 但呢套又係一套過份吹奏既劇
係好睇但又未去到好好睇

但legion同電影好似係同世界觀?
提到xmen消失應該都係同電影?
媽啊好亂

stranger things主要係班細路做得好
劇情又ok 又賣下懷舊
而家想搵套各方面都唔錯既劇好難架

Legion好似唔同啵?
我睇左兩集覺得唔啱我所以棄左

都係,班細路正過班大人
其實我成日係美劇post岀沒
我比較鐘意d dark d既類型
不過都睇得好雜下
屌你老味睇到忟
走啦仆街
份假膠又中立又乜又柒
我地小圈子唔撚歡迎你呀
柒頭

#係咁撚惡架喇我地

嘩屌 原來最激進係阿輝
下次第一個點你名

話說The Gifted第二集開始已經回塘
好大路
d劇情好左膠
不過x-men有關點都有班人因為情意結而吹奏下既

又唔記得左呢套野
呢套同legion有冇關係?

黎緊有stranger things s2
又智3又punisher
應該唔會開呢套架喇

冇關係
但有口頭提到X-men同Brotherhood消失左
同電影應該都冇直接聯繫

Stranger Things我都會睇, 但呢套又係一套過份吹奏既劇
係好睇但又未去到好好睇

但legion同電影好似係同世界觀?
提到xmen消失應該都係同電影?
媽啊好亂

stranger things主要係班細路做得好
劇情又ok 又賣下懷舊
而家想搵套各方面都唔錯既劇好難架

Legion好似唔同啵?
我睇左兩集覺得唔啱我所以棄左

都係,班細路正過班大人
其實我成日係美劇post岀沒
我比較鐘意d dark d既類型
不過都睇得好雜下

唔同咩
之前睇news又好似話同
我都好亂

我都睇得好雜架
不過棄左好多套喇
廁所台嗰堆arrow flash棄哂
我記得仲有追既有twd got bcs aoshit

我都睇得好雜架
不過棄左好多套喇

BCS Kim bb

今年新劇Big Little Lies, The Handmaid’s Tale好睇
仲有Narcos, The Leftovers, Fargo呢d都正
仲有d單元劇拎黎送飯

我都睇得好雜架
不過棄左好多套喇

BCS Kim bb

今年新劇Big Little Lies, The Handmaid’s Tale好睇
仲有Narcos, The Leftovers, Fargo呢d都正
仲有d單元劇拎黎送飯

雞佬
仆街chuck

你講嗰堆都冇睇
netflix啲劇(唔計netflixcu)都有睇少少既
13rw, berrymore做喪屍嗰套 唔記得名
之前有睇西世界囉
智3影評出左
好似好多正皮
rt暫時100%
等上左畫回落返 9字頭應該走唔甩

不過專業既連登仔表示
rt呢啲垃圾打手評分網零公信力
智3影評出左
好似好多正皮
rt暫時100%

不過專業既連登仔表示

都幾出奇地一致好評 想知究竟風格定劇情係主因
智3影評出左
好似好多正皮
rt暫時100%

不過專業既連登仔表示

都幾出奇地一致好評 想知究竟風格定劇情係主因

身為勇士我google左啲review
淨係睇左呢幾句preview
無劇透

應該係轉風格轉得好成功
高質英雄笑片

紀錄下呢個歷史性時刻
垃圾智系列+垃圾rt
講開RT
其實不嬲都唔係話以RT做好壞條線
只係一個參考
唔會RT低份果陣就鬧鳩RT冇公信力同垃圾姐
有班人成日講到我地係奶RT咁

btw Lizzie同鷹叔套新戲都想睇
希望同fd夾到時間
講開RT
只係一個參考

希望同fd夾到時間

bvs嗰時班狗屌rt屌到反艇
到ww高分又突然公信力爆燈
好想知我地做過d乜令佢地覺得我地奶rt
除左上畫前睇rt分知伏唔伏之外
我地幾時有提過rt

wind river
香港咁遲先上

紀錄下呢個歷史性時刻
垃圾智系列+垃圾rt

27號約左女女去睇
屌你老味睇到忟
走啦仆街
份假膠又中立又乜又柒
我地小圈子唔撚歡迎你呀
柒頭

#係咁撚惡架喇我地

好彩連登d post無得上鎖
唔好嬲啦巴打
我相信我正常討論
你地慢慢會接受我
講開RT
只係一個參考

希望同fd夾到時間

好多人都唔明rt個運作就大大聲
講開RT
只係一個參考

希望同fd夾到時間

好多人都唔明rt個運作就大大聲

記得個陣bvs有人屌rt邊會得27/100分咁低
講開RT
只係一個參考

希望同fd夾到時間

我地幾時有提過rt

wind river
香港咁遲先上

我睇咗
屌你老味睇到忟
走啦仆街
份假膠又中立又乜又柒
我地小圈子唔撚歡迎你呀
柒頭

#係咁撚惡架喇我地

唔好嬲啦巴打
我相信我正常討論
你地慢慢會接受我

紀錄下呢個歷史性時刻
垃圾智系列+垃圾rt

呢舖阿智應該可以光宗耀祖喇掛
講開RT
只係一個參考

希望同fd夾到時間

我地幾時有提過rt

wind river
香港咁遲先上

我睇咗

覺得點? 主要想睇Lizzie其他唔太care
講開RT
只係一個參考

希望同fd夾到時間

我地幾時有提過rt

wind river
香港咁遲先上

我睇咗

無乜機會發揮,鷹叔反而幾型
套野sell 懸疑,又唔係真係咁懸疑...
驚喜反而係有另一位mcu演員出現
如果你想睇就唔好睇個cast了

紀錄下呢個歷史性時刻
垃圾智系列+垃圾rt

收返個靚尾
至少唔洗做三部曲都爛既垃圾系列

紀錄下呢個歷史性時刻
垃圾智系列+垃圾rt

收返個靚尾
至少唔洗做三部曲都爛既垃圾系列

好似美隊2咁
令人對雷神改觀
講開RT
只係一個參考

希望同fd夾到時間

我地幾時有提過rt

wind river
香港咁遲先上

我睇咗

見到佢爭啲叫咗出嚟
套戲氣氛都算唔錯
屌你老味睇到忟
走啦仆街
份假膠又中立又乜又柒
我地小圈子唔撚歡迎你呀
柒頭

#係咁撚惡架喇我地

唔好嬲啦巴打
我相信我正常討論
你地慢慢會接受我

講開RT
只係一個參考

希望同fd夾到時間

我地幾時有提過rt

wind river
香港咁遲先上

我睇咗

見到佢爭啲叫咗出嚟
套戲氣氛都算唔錯

俾你地講到好緊張
唔好劇透呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞