舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
我都鐘意marvel
但呢個post係咪唔歡迎我

唔係唔歡迎,點都歡迎
你有bias都唔緊要
鐘意DC多d都冇問題

但係岀面d post淨係放大M撚點點點
但DC撚引戰又唔見你點名
你覺得大家見到有咩感覺?
JL海報個post明明大把人抽Marvel (利伸認同Marvel海報大部分都係柒)
有人抽番DC9點點點你又淨係提M撚引戰

Btw 對事咋

佢真係以為我地post啲人淨係留喺度
唔睇出面啲post
唔知佢喺出面講過啲咩架
我都鐘意marvel

唔係唔歡迎,點都歡迎
你有bias都唔緊要
鐘意DC多d都冇問題

但係岀面d post淨係放大M撚點點點
但DC撚引戰又唔見你點名
你覺得大家見到有咩感覺?
JL海報個post明明大把人抽Marvel (利伸認同Marvel海報大部分都係柒)
有人抽番DC9點點點你又淨係提M撚引戰

Btw 對事咋

佢真係以為我地post啲人淨係留喺度
唔睇出面啲post
唔知佢喺出面講過啲咩架

點會呢 堅叔
我緊係知啦
我都鐘意marvel

我地對marvel fans係歡迎架
但呢個post好多m狗
怕你追post追到眼冤咋

我都睇慣哂了
而家覺得個個喜好都唔同
人地點插dc都無所謂啦
最緊要自己睇得享受
現時最期待排名
復仇者3
正聯
黑豹
雷神

呢頭喺出面屌m撚入dc post引戰
(仲未計人地只係講左句dc狗,都未拉marvel落水就俾你屈左做m撚)
嗰頭就入黎扮中立
真心唔明
你咁憎m撚
入黎望住我地打飛機真係有意思咩

咁我都想傾下marvel架嗎

btw 真係好慶幸我開個個黑豹post無咩罵戰

係因為去晒方圓巴個post度嘈咋
次撚次marvel post都有罵戰
jl崔那海報post就唔見人嘈
肯定係m撚自己搞事啦
仲咁撚厚面皮乜鳩都入m撚數
我都鐘意marvel

但呢個post好多m狗

我都睇慣哂了
而家覺得個個喜好都唔同
人地點插dc都無所謂啦
最緊要自己睇得享受
現時最期待排名
復仇者3
正聯
黑豹
雷神

(仲未計人地只係講左句dc狗,都未拉marvel落水就俾你屈左做m撚)
嗰頭就入黎扮中立
真心唔明
你咁憎m撚

肯定係m撚自己搞事啦

方圓巴個個post又黎聖戰
同埋過左黎之後岀面多左d一睇就知假膠
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰
我就冇乜力氣再同班人玩既
我覺得有時候可以無視就無視啦其實

rooney
呢個就係佢地而家慣用招數
總之到最後m撚就係原罪
到智3 iw上左丁都丁唔切
我都未必咁好心機陪佢地癲
堅持巴打你太激進喇,一陣又嚇親人啊
人地有妄想症又人格分裂已經好慘架喇
我都鐘意marvel

但呢個post好多m狗

我都睇慣哂了
而家覺得個個喜好都唔同
人地點插dc都無所謂啦
最緊要自己睇得享受
現時最期待排名
復仇者3
正聯
黑豹
雷神

嗰頭就入黎扮中立
真心唔明
你咁憎m撚

肯定係m撚自己搞事啦

唔好扯開話題啦
你咁憎m撚又要入黎扮中立
出到去又狗咬狗
其實想點呢

我無架 唔好捉我入阿卡漢瘋人院

我都睇慣哂了
而家覺得個個喜好都唔同
人地點插dc都無所謂啦
最緊要自己睇得享受
現時最期待排名
復仇者3
正聯
黑豹
雷神

嗰頭就入黎扮中立
真心唔明
你咁憎m撚

肯定係m撚自己搞事啦

唔好扯開話題啦
你咁憎m撚又要入黎扮中立
出到去又狗咬狗
其實想點呢

我想係到好好咁傾marvel
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰

rooney
總之到最後m撚就係原罪

仲話番你話佢明眼人
已經留意到好多個post都係差唔多
不過我而家番工太忙真係唔想再玩

你都有份俾人點名架
我地呢啲激進撚好似已經嚇親人喇點算
17-11-2017

你都有份俾人點名架

唔好咁激進就得架啦
我都睇化左好多
而家唔屌人了
欣賞下電影
17-11-2017

幾時先出復3預告

平時我做慣CD-ROM又唔推POST既仆街仔都比你記到

你查察能力重勁過Batman啦,不如你返去Gotham法院繼續亂鳩咁判算啦
好似想駁人有反應
之後有位就屌人起鋼引戰

rooney
總之到最後m撚就係原罪

仲話番你話佢明眼人
已經留意到好多個post都係差唔多
不過我而家番工太忙真係唔想再玩

既然佢唔認自己係假膠
咪送個黑人女神俾佢囉
反正個個黑人都屌打ww吖嘛
明眼人一睇就知係我屈鳩佢假膠啦

你查察能力重勁過Batman啦,不如你返去Gotham法院繼續亂鳩咁判算啦

其實個次係我咁岩睇到你同堅叔屌dc
一怒之下點左你地兩個名
如有得罪 小弟講聲對唔住
我只係想好好傾電影
17-11-2017

又係時候貼呢張

你都有份俾人點名架

唔好咁激進就得架啦
我都睇化左好多
而家唔屌人了
欣賞下電影

做得聖戰撚好難唔激進架喎

咁叫好好傾電影

你都有份俾人點名架

唔好咁激進就得架啦
我都睇化左好多
而家唔屌人了
欣賞下電影

咁叫好好傾電影

13個鐘前
人會改變架嗎

一怒之下點左你地兩個名
我只係想好好傾電影

你搞清楚
我地m狗好多時係狙擊dc狗
唔係狙擊dc
兩樣野黎架喎

你都有份俾人點名架

唔好咁激進就得架啦
我都睇化左好多
而家唔屌人了
欣賞下電影

咁叫好好傾電影

13個鐘前
人會改變架嗎

直至下次出面有罵戰
又改變立場咬返我地轉頭
係咪咁既意思呀

一怒之下點左你地兩個名
我只係想好好傾電影

你搞清楚
唔係狙擊dc
兩樣野黎架喎

我算唔算列入左你地眼中既dc狗

一怒之下點左你地兩個名
我只係想好好傾電影

你搞清楚
唔係狙擊dc
兩樣野黎架喎

班狗係舊登年代已經玩緊假膠 d名都記得晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞