舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
黎緊既生活
http://www.justjared.com/2017/11/02/avengers-4-set-photos-bring-chris-hemsworth-robert-downey-jr-together/

好唔慣長髮

我反而想佢keep住長髮
其實佢長髮+成套甲先最型有雷神feel

連喵喵都翻生

好似xmen咁回到過去
所有死左角色復活
Quicksilver

柒銀終於可翻生啦
屌 拉登電腦個post諗起im3 mandarin

可能解釋到咩事了

可能解釋到咩事了

Cw伏線
Russo Bros
唔明

cw開頭tony發明個個flashback裝置
唔明

問題係flashback 嚟有咩用??

可能解釋到咩事了

Cw伏線
Russo Bros

做咩要回憶
唔通av1有特別野係勝利關鍵
但佢地miss左
要番去睇
定制造假影像去呃對手

琴晚係海南島睇首場 超多野送 留意下幾錢一場飛 仲要係真imax
睇完已經零晨兩點幾,走時冇人企門口,用張海報擋住副眼鏡 拎埋返屋企
睇完好撚滾動如果冇睇過以前marvel既電影可能有好多會唔明笑d咩

張海報

可能解釋到咩事了

Cw伏線
Russo Bros

做咩要回憶
唔通av1有特別野係勝利關鍵
但佢地miss左
要番去睇
定制造假影像去呃對手

我上面打嗰大段野咪講過
「但有個狗仔隊話係cw daddy個barf黎
冇人理我 冇人討論
睇完好撚滾動如果冇睇過以前marvel既電影可能有好多會唔明笑d咩

welcome back drs
痴線強國睇imax都咁平
支那票房成日咁高
到底有幾多人入場睇

連漫畫都有得送
強國多唔多人刷首日?
唔明

問題係flashback 嚟有咩用??

其實嗰舊野唔止flashback
仲係俾daddy更改回憶
用黎"彌補遺憾"
但a1回憶有咩要改就真係唔知

btw之前影到ce冇鬚
會唔會都係拍緊a1場面

連漫畫都有得送
強國多唔多人刷首日?

好多人 得頭兩排冇人坐 得4分一人留底睇第一個彩蛋,第二彩蛋得10個左右

連漫畫都有得送
強國多唔多人刷首日?

好多人 得頭兩排冇人坐 得4分一人留底睇第一個彩蛋,第二彩蛋得10個左右

仲諗住睇首日imax應該係真fans
識留低睇片尾
imax都咁平
普通戲飛幾錢?
https://www.youtube.com/watch?v=8atgsWFfDOg

笑撚死
成班cast智晒
又肯陪佢癲嗰下好野

連漫畫都有得送
強國多唔多人刷首日?

識留低睇片尾
imax都咁平
普通戲飛幾錢?

我琴晚首場imax用微信買先33蚊 walkin買要百幾蚊

連漫畫都有得送
強國多唔多人刷首日?

識留低睇片尾
imax都咁平
普通戲飛幾錢?

唔怪得出面成日有post屌香港戲飛手續費
之前喺weibo見過佢地上網買飛$10都唔洗

HEY EVERYONE
謎底疑似經已解開

影barf張相嗰個人喺reddit話
This is for a B.A.R.F. simulation like the one in Civil War, Tony is showing Harley Keener what happened during the Battle of New York while figuring out how to use the Tesseract against Thanos.

那麼問題來了
點解harley變到咁重要?
班avg係咪死晒 所以要靠佢?

同場加映
聽講crossbone都喺a4片場
可能又係barf回憶

連漫畫都有得送
強國多唔多人刷首日?

識留低睇片尾
imax都咁平
普通戲飛幾錢?

唔怪得出面成日有post屌香港戲飛手續費
之前喺weibo見過佢地上網買飛$10都唔洗

可以咁平睇imax
怪唔知外國啲片商喺強國收唔返啲票房
屌 拉登電腦個post諗起im3 mandarin

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞