舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike

智3黑馬成功跑出

檔期同JL咁近 有d擔心個票房

今次票房應該架喇
贏口碑當贏左

唔係引戰
但係JL未上已經比人屌緊
一係就有消息話zack ver. 差
一係就屌肥登搞臭JL
到真係上時就大把花生食

尋日先見到有post屌緊肥登
佢已經淪為班狗口中既死肥仔
萬一jl有咩事 佢準備揹鑊負全責啦

換走junkie xl轉danny elfman 已經屌緊

aou班底

真係一碟碟花生送上門

檔期同JL咁近 有d擔心個票房

今次票房應該架喇
贏口碑當贏左

唔係引戰
一係就屌肥登搞臭JL
到真係上時就大把花生食

aou班底

好彩有zack打底 不過都好驚肥佬會搞衰部戲

下星期六明珠做智1

唔係引戰
一係就屌肥登搞臭JL
到真係上時就大把花生食

aou班底

完美示範盲撐工頭
套戲掂左>工頭功勞
衰左>死肥登搞爛套戲
下星期六明珠做智1

11月11做智2
完美示範盲撐工頭
套戲掂左>工頭功勞
衰左>死肥登搞爛套戲

無敵assumption: 未睇都知Zack既JL係好睇
Zack is the KING!!!!
完美示範盲撐工頭
套戲掂左>工頭功勞
衰左>死肥登搞爛套戲

未睇都知肥登執過既jl係垃圾
肥登 is SHIT!!!!!

aou班底

aou班底

完美示範盲撐工頭
套戲掂左>工頭功勞
衰左>死肥登搞爛套戲

柒到
肥登準備切腹啦
完美示範盲撐工頭
套戲掂左>工頭功勞
衰左>死肥登搞爛套戲

柒到
肥登準備切腹啦

之前仲有班柒頭屈m撚屌肥登過左dc
擘大你地對狗眼望清楚係邊個屌肥登啦

死肥仔竟然讚垃圾智好睇
係咪搏屌呀

aou班底

個人係zack fans ma

咁你覺唔覺你呢句好雙重標準啊
講埋d膠野就接實啦
呢d留番同岀面班狗互含啦仲入黎講

本來都想be nice,如果你真係想討論
但由頭到尾你d態度都係咁
上次同你論事你一句就番件事既回應都冇
淨係不停話你想傾marvel
放低d 就算
你要咁樣傾真係冇人歡迎你

咁你覺唔覺你呢句好雙重標準啊
講埋d膠野就接實啦
呢d留番同岀面班狗互含啦仲入黎講

本來都想be nice,如果你真係想討論
但由頭到尾你d態度都係咁
上次同你論事你一句就番件事既回應都冇
淨係不停話你想傾marvel
放低d 就算
你要咁樣傾真係冇人歡迎你

因為我個人主觀係幾鐘意zack
就好似我鐘意羅素兄弟咁
但肥仔套aou真係拍得麻麻 所以有少少擔心
我講野太主觀 影響到咁多位巴打 sorry
諗諗下其實唔睇thor2 ,直接睇thor 3都冇問題

其實睇avg1/2最緊要

Thor: The黑歷史
我係唔多中意終戰之後啲笑位,好破壞氣氛

唔睇thor2又會唔知loki同thor之間發生咩事

唔睇thor2又會唔知loki同thor之間發生咩事

麥迪文
Wind River又幾好睇

Thor有排先睇到
屌fb有個cm話avg banner明明話自己always angry但智3落去個下變身失敗
屌fb有個cm話avg banner明明話自己always angry但智3落去個下變身失敗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞