舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike

點睇

Flashback咁癲

可能係thanos俾幻覺daddy睇
好似aou wanda咁
又或者係平行宇宙
瘋狂9估
喺隔離post見到

Q3:你們曾表示自己非常喜歡顛覆既有的題材類型,我們可以期待在《復仇者聯盟3:無限之戰》看到這點嗎?

安東尼:「在《復仇者聯盟3:無限之戰》裡,最大的新元素在於:這部電影談論的是薩諾斯(Thanos),他將會以一種非常大膽且強而有力的方式進入敘事裡,並到達一種近乎引領一切的層級。我們圍繞他型塑出一種非常有趣的敘事方式,某種程度上,我們有很大一部份仰賴的是竊盜類型的電影,因為事實上,他將會以一種比過往還要更加大膽、並且更加成功的方式去追逐那些無限原石(Infinity Stone)。整部電影將會擁有一股反派比英雄還要更領先一步的能量。我們參考了非常多竊盜類型的電影,將這些能量注入本片,這也帶來了某些啟發。」

係咪班英雄想阻止thanos搶石
但佢次次都截佢地糊
套shield衫咁柒 以daddy性格同taste就算做director都唔會着啦
我覺得似disguise個啲 另外同場好似有hulk
如果真係玩返shield 之後會唔會出返綠魔
如果真係玩返shield 之後會唔會出返綠魔

我想 但好似唔會
我係咪叫糊

如果真係玩shield嘅話

有提名你贏

阿輝頂爛市
套shield衫咁柒 以daddy性格同taste就算做director都唔會着啦

唔止

上面有人貼左hulk啦
唔止佢 阿智都喺度 不過冇圖
出動到佢三個
一定係大單野
我係咪叫糊

如果真係玩shield嘅話

有提名你贏

阿輝頂爛市

Reality: motherfucker 代表shield出嚟
有生之年到Defender AOS同AVG一齊抗敵係咪冇可能
有生之年到Defender AOS同AVG一齊抗敵係咪冇可能

iw a4都冇架喇
就算等到有合作都唔會係元祖avg

有提已經好好

上面有人貼左hulk啦
唔止佢 阿智都喺度 不過冇圖
出動到佢三個
一定係大單野

智都有圖了

又變返長髮?!
係咪真係玩a1 flashback
而家好多人瘋狂9估緊係咪flashback
但有個狗仔隊話係cw daddy個barf黎

暫時見到有3大theories
1. flashback
2. alternative reality
3. time travel (用time stone?)

tumblr有人根據daddy塊面傷口話:
Tony never received any visible blows to the head during The Avengers film- He was clean up the point where they started battling in new york……..does this mean……new footage of the aftermath of the battle? Not an actual flashback scene of the Battle Itself, but of something that happened later?

用time stone既話
一係drs掟佢地返去(a1?)搶tesseract同sceptre
一係thanos掟佢地返去唔知做乜

大家點睇
而家好多人瘋狂9估緊係咪flashback
但有個狗仔隊話係cw daddy個barf黎

暫時見到有3大theories
1. flashback
2. alternative reality
3. time travel (用time stone?)

tumblr有人根據daddy塊面傷口話:
Tony never received any visible blows to the head during The Avengers film- He was clean up the point where they started battling in new york……..does this mean……new footage of the aftermath of the battle? Not an actual flashback scene of the Battle Itself, but of something that happened later?

用time stone既話
一係drs掟佢地返去(a1?)搶tesseract同sceptre
一係thanos掟佢地返去唔知做乜

大家點睇

唔係玩time travel呀 我偏向flashback
http://www.justjared.com/2017/11/02/avengers-4-set-photos-bring-chris-hemsworth-robert-downey-jr-together/

好唔慣長髮

我反而想佢keep住長髮
其實佢長髮+成套甲先最型有雷神feel
http://www.justjared.com/2017/11/02/avengers-4-set-photos-bring-chris-hemsworth-robert-downey-jr-together/

好唔慣長髮

係咪得我一個覺得好痴線
隔左5年再拍返a1場面
無論劇情係點
見到呢d流出都好感觸
喺a4重現a1
首尾呼應

好唔慣長髮

連喵喵都翻生

好唔慣長髮

連喵喵都翻生

好似xmen咁回到過去
所有死左角色復活
Quicksilver
喺a4重現a1
首尾呼應

痴線,唔理係咩原因
已經J出血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞