舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
堅持巴打你太激進喇,一陣又嚇親人啊
人地有妄想症又人格分裂已經好慘架喇

你都有份俾人點名架
我地呢啲激進撚好似已經嚇親人喇點算

唔好咁激進就得架啦
我都睇化左好多
而家唔屌人了
欣賞下電影

做得聖戰撚好難唔激進架喎

咁叫好好傾電影

13個鐘前
人會改變架嗎

直至下次出面有罵戰
又改變立場咬返我地轉頭
係咪咁既意思呀

咁又唔會 人會成長
諗落其實呢d都係好小事
無咩好嘈 嘈交搞到自己好似好小學雞咁

我無架 唔好捉我入阿卡漢瘋人院

平時我做慣CD-ROM又唔推POST既仆街仔都比你記到

你查察能力重勁過Batman啦,不如你返去Gotham法院繼續亂鳩咁判算啦

其實個次係我咁岩睇到你同堅叔屌dc
一怒之下點左你地兩個名
如有得罪 小弟講聲對唔住
我只係想好好傾電影

你搞清楚
我地m狗好多時係狙擊dc狗
唔係狙擊dc
兩樣野黎架喎

我算唔算列入左你地眼中既dc狗

我地就唔會好似你屈人m撚咁屈你既
你覺得自己喺出面既行為同dc狗有冇分別
講起poster個po,本來身同感受想發賀電過去
但dc撚咁敏感,廢事俾貼士俾人嗌打劫

你查察能力重勁過Batman啦,不如你返去Gotham法院繼續亂鳩咁判算啦

一怒之下點左你地兩個名
我只係想好好傾電影

你搞清楚
唔係狙擊dc
兩樣野黎架喎

我算唔算列入左你地眼中既dc狗

我地就唔會好似你屈人m撚咁屈你既
你覺得自己喺出面既行為同dc狗有冇分別

我都唔知
不過我又鐘意marvel 又係dc狗
好似好矛盾咁

一怒之下點左你地兩個名
我只係想好好傾電影

你搞清楚
唔係狙擊dc
兩樣野黎架喎

班狗係舊登年代已經玩緊假膠 d名都記得晒

呢個真
幾乎成班狗冇改過名
m狗得我冇改咋
方便開post你地易認啲

你千其咪呀
一陣俾人點你名話你激進撚搞事呀

你千其咪呀

堅叔對我既仇恨仍然這麼深

你千其咪呀

又唔好咁講
不過你自認dc狗
m狗好難同你和理非架喎
你咁善變
點知你幾時又睇我地班小學雞唔過眼咬我地架
話時話
負皮黨又出動
唯獨係你啲回覆冇負皮甚至正皮
你啲豬隊友真係唔話得
言歸正傳
智3上完兩個幾禮拜就出punisher
丁唔切呀

你千其咪呀

唔好呀我新人嚟㗎
有怪莫怪,細路仔唔識世界

好多新回覆

好多新回覆

咁就推左兩頁
好熱鬧咁喎
話時話
負皮黨又出動
唯獨係你啲回覆冇負皮甚至正皮
你啲豬隊友真係唔話得

正常討論就冇所謂啦
但真係唔怪得你地嬲
比人點名

好多新回覆

咁就推左兩頁

Hail Hydra!
話說The Gifted第二集開始已經回塘
好大路
d劇情好左膠
不過x-men有關點都有班人因為情意結而吹奏下既

你千其咪呀

柒就柒在你唔知頭唔知路就點人名屌人
下次屌人前留意下咩人搞事先啦
同埋你次次都一口咬定係m撚而唔係dc9搞事先
咁好難信你中立架啵
中意dc都可以喺度一齊討論marvel嘅
不過起碼要了解返小圈子嘅風氣
屌你老味睇到忟
走啦仆街
份假膠又中立又乜又柒
我地小圈子唔撚歡迎你呀
柒頭

#係咁撚惡架喇我地
好大路
d劇情好左膠

又唔記得左呢套野
呢套同legion有冇關係?

黎緊有stranger things s2
又智3又punisher
應該唔會開呢套架喇
屌你老味睇到忟
走啦仆街
份假膠又中立又乜又柒
我地小圈子唔撚歡迎你呀
柒頭

#係咁撚惡架喇我地

嘩屌 原來最激進係阿輝
下次第一個點你名
好大路
d劇情好左膠

又唔記得左呢套野

應該唔會開呢套架喇

冇關係
但有口頭提到X-men同Brotherhood消失左
同電影應該都冇直接聯繫

Stranger Things我都會睇, 但呢套又係一套過份吹奏既劇
係好睇但又未去到好好睇
搞到咁熱鬧 收個靚尾先

上面都有巴打講
無論中意邊間多啲
只要係真心想傾marvel
而又唔係負lv (好耐冇用過呢個term)
我地都歡迎

我地係小圈子 呢點唔否認
而m狗同dc狗喺影視台互屌就大家都知
同150既私怨可追溯至舊登時期
唔清楚聖戰史唔緊要
但如果你接受唔到我地係m狗
喺出面post有罵戰又咬我地既話
勸你都係無謂浪費時間喺小圈子
喺出面嘈完入到黎又要扮冇野咁吹水
你做到 我地都做唔到

咁當然
如果你唔再咬住m撚唔放
我地都唔會再咬住你
小圈子歡迎所有真m撚
好大路
d劇情好左膠

又唔記得左呢套野

應該唔會開呢套架喇

冇關係
但有口頭提到X-men同Brotherhood消失左
同電影應該都冇直接聯繫

Stranger Things我都會睇, 但呢套又係一套過份吹奏既劇
係好睇但又未去到好好睇

但legion同電影好似係同世界觀?
提到xmen消失應該都係同電影?
媽啊好亂

stranger things主要係班細路做得好
劇情又ok 又賣下懷舊
而家想搵套各方面都唔錯既劇好難架
屌你老味睇到忟
走啦仆街
份假膠又中立又乜又柒
我地小圈子唔撚歡迎你呀
柒頭

#係咁撚惡架喇我地

嘩屌 原來最激進係阿輝
下次第一個點你名

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞