舊同事 (103)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
好想二刷
我係唔多中意終戰之後啲笑位,好破壞氣氛

講真
有啲位expect佢係認真speech同開打
加笑位真係有啲突兀
好想二刷

下個禮拜二刷
同意大家講今次兩兄弟個條線寫得好好,而且今次 Thor 終於唔係一面倒齋做白痴野,掉翻轉頭有時反而陰翻 Loki 轉頭,兩方面既互動更加好睇

而且睇完之後覺得超粒方早幾日出個條片講既野,完全唔知佢噏乜鳩

BTW,而家算唔算完美化解有兩隻手套個問題??

hela又知係假

佢未比odin流放之前應該已經知

同埋我覺得hela呢個level嘅神應該睇到望得穿真定假

點解仲會有人睇隻劇透狗啲片

hela連space gem都睇唔上眼
寧願要堆火

bifrost開唔到其實粒space gem對佢好有用

係囉 搞咁多野搵把劍
一早用space gem咪得囉唔係咩

space gem傳送要係目的地開(以A1標準而言)
今個post推post進度良好
係黎左連登之後最快
大家要keep住呀

講真
加笑位真係有啲突兀

我都覺搞gag搞到過咗火 無乜緊張位 有啲失望
啱先發現
ua個網智3演員擺heimdall個名仲前過阿智
主演 : 艾迪斯艾巴, 麥克雷法路, 基斯咸士禾夫, 湯希丹士頓, 姬蒂白蘭芝
同意大家講今次兩兄弟個條線寫得好好,而且今次 Thor 終於唔係一面倒齋做白痴野,掉翻轉頭有時反而陰翻 Loki 轉頭,兩方面既互動更加好睇

而且睇完之後覺得超粒方早幾日出個條片講既野,完全唔知佢噏乜鳩

hela又知係假

寧願要堆火

bifrost開唔到其實粒space gem對佢好有用

係囉 搞咁多野搵把劍
一早用space gem咪得囉唔係咩

space gem傳送要係目的地開(以A1標準而言)

portal係雙向嘅
今晚打後真係要潛
唔知幾時先睇到智3

講真
加笑位真係有啲突兀

Sakaar鳩下無所謂,但Asgard大戰…
今晚打後真係要潛
唔知幾時先睇到智3

我地呢度已經算安全
你喺出面點避劇透架
趁美國未上快啲睇啦

講真
加笑位真係有啲突兀

Sakaar鳩下無所謂,但Asgard大戰…

有時對話之間啲笑位可能想幽默啲
但笑唔出就變左有啲odd
最尾係咪imply loki拎咗space gem所以走得切?

spaceship
最尾係咪imply loki拎咗space gem所以走得切?

攞就攞硬架喇
係咪用黎上船就唔知喇
但要用石唔係要好大能量 搞好多野架咩
屌fb有個cm話avg banner明明話自己always angry但智3落去個下變身失敗

嗰下真係笑撚左
以前影過好多次高處墮下
冇一次係影住跌落去之後個樣
原來係咁樣樣

我一路個理解係Hulk見到Banner有危險就會出黎
(話哂用同一個身體,Banner死佢都死)(求漫畫撚解答)
所以我對今次佢掉落黎個理解係Hulk傲嬌唔想出黎 (Hulk:之前逼我返入去又唔俾我出黎以家叫我出就出呀 )
好想二刷

下個禮拜二刷

禮拜六二刷
屌fb有個cm話avg banner明明話自己always angry但智3落去個下變身失敗

嗰下真係笑撚左
以前影過好多次高處墮下
冇一次係影住跌落去之後個樣
原來係咁樣樣

我一路個理解係Hulk見到Banner有危險就會出黎
(話哂用同一個身體,Banner死佢都死)(求漫畫撚解答)
所以我對今次佢掉落黎個理解係Hulk傲嬌唔想出黎 (Hulk:之前逼我返入去又唔俾我出黎以家叫我出就出呀 )

Hulk講野真係好好笑

hela又知係假

寧願要堆火

堆火要黎復活d士兵,space gem應該做唔到?
如果佢好似IT咁,緊張時緊張,搞笑時搞笑,會唔會仲好?

hela又知係假

寧願要堆火

堆火要黎復活d士兵,space gem應該做唔到?

但佢嗰堆喪屍兵其實都唔係好好打
只係因為冇asgardian軍隊俾佢用先要復活死人咁
睇返超粒方個預告解析
好似無樣野中咁
見到上面某人既想法,忍唔住多口講句

工頭搞得BVS差就比人瘋狂讚賞
肥登搞得AOU差就比人屌到開花

到底係咩玩法,真係得班腦閉塞人士先參透到
下個post應該叫sun's getting real low

而家有好多候選post名
終極豪情
revengers
get help

歡迎繼續加

Get help!

智3討論禁已解

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞