[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
其實你6星新骰+3兄弟III 點解留喺個連4級合作戰都打唔到既公會呢 晒料

佢係咁係群組到講呢個問題 講左好耐都未有共識 原來唔係自己人
其實你6星新骰+3兄弟III 點解留喺個連4級合作戰都打唔到既公會呢 晒料

佢係咁係群組到講呢個問題 講左好耐都未有共識 原來唔係自己人

我有兩個帳
另一個帳冇諗到有依個問題

我有兩個帳
另一個帳冇諗到有依個問題

對唔住巴打
唔知講緊咩
唔知講緊咩

我有一個帳係佢地公會。咁我係公會群度問,佢地冇諗到係因為公會合作唔夠四級囉
而我本身都冇留意度合作四級會有3%骰控,所以我都冇諗過關公會事
一切都係美麗的誤會
兩張海軍plus 屌你老母
其實張突擊Plus有咩特別
兩張海軍plus 屌你老母

我4張瘋狂龍卷風都未出聲
其實張突擊Plus有咩特別

多兩%。加骰控。改左一回合內。即係孖骰入幸路等等都計
有無鉑金2收人?
d人成日打幾百億係到r石都唔踢 我去旅行都要返到酒店打夠數
有冇人帶下 有靚卡但係成日返15億
有無鉑金2收人?

你id係咩
有無鉑金2收人?

你id係咩

有無2個位 下限交幾多?thank you
有無鉑金2收人?

你id係咩

4個位 2500up
有無鉑金2收人?

你id係咩

4個位 2500up

最好入wts grp
休閒金1公會收人,有贏就得
5個位
5個位

洗唔洗入whatsapp group個d
休閒金1公會收人
輸到你仆街
有意留名
5個位

hi grey grey
我都有位 不過要入line group
5個位

唔洗,純粹玩下,拎石,休閒,公會既人多數打單人,打團隊多數本身係識
有無鉑金2收人?

你id係咩

4個位 2500up

最好入wts grp

我問問朋友先,唔該巴打

又突擊
5個位

hi grey grey
我都有位 不過要入line group

冇line 都是廢事
5個位

唔洗,純粹玩下,拎石,休閒,公會既人多數打單人,打團隊多數本身係識

想入 可以點入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞