[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
一萬豪抽唔中殺手

之前同班fd , 歲望住右上角
睇到人地抽中威震,大魚,咀咒,沙城先抽VIP5包,幾個都中到正野

未vip5 我係抽確定抽取包
一萬豪抽唔中殺手

睇到人地抽中威震,大魚,咀咒,沙城先抽VIP5包,幾個都中到正野

btw 沙城、大魚、威震玩耐少少你就唔覺係勁卡
特殊組合4次話有6張6星卡
但我80石特殊組合之後仲係0/4
特殊組合4次話有6張6星卡
但我80石特殊組合之後仲係0/4

自膠 原來係6星x6
7抽無殺手
一萬豪抽唔中殺手

大魚勁,只係唔岩天才場姐
一萬豪抽唔中殺手

所以未等人中左先抽
一萬豪抽唔中殺手

所以未等人中左先抽

我以前洗5星卡都係咁
等人出晒啲垃圾卡 到自己覺得咁上下就洗
不過都好耐先洗到推
4下6+卡全垃圾
4下6+卡全垃圾

真心想棄驚
6下全垃圾 其中3張瘋狂龍卷風
抽左8000豪確認抽取都唔中殺
all in竟然得個吉
7000豪出7張垃圾6*
6張6*出垃圾明星
4下6+卡全垃圾

真心想棄驚
all in竟然得個吉

抽左4下,得盛會x2 渡假計劃同海賊王
想問下抽珍藏品
高級抽取會唔會出身體乳,藥箱果D好野?
同埋釣竿挑戰包抽唔抽得過?
4下6+卡全垃圾

真心想棄驚
all in竟然得個吉

唔係抽晒12張就必中?
12張要萬幾豪呀
12張要萬幾豪呀

唔係700豪一張?
呢隻game想玩得勁,最快最抵都係買ac,齊頂級卡/角/骰/珍藏ac都係2000有找

好過課d 99蚊包/bigbang卡

sad but true
12張要萬幾豪呀

唔係700豪一張?

你一定冇買過確認抽取
12張要萬幾豪呀

唔係700豪一張?

抽多野加一百豪點
呢隻game想玩得勁,最快最抵都係買ac,齊頂級卡/角/骰/珍藏ac都係2000有找

好過課d 99蚊包/bigbang卡

sad but true

當時玩只係當休閒驚,點知愈踩愈深咩
唔服輸就係咁科金

依隻Game課十萬賣二千
呢d以卡名命石既確定包 要夠決心抽到尾先好抽
實set到最低機率伏你
屌佢老尾 用新骰6星打d新手都狂甩 連續幾場都噴幾千
之前一抽到好野 即刻果斷收手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞