[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
珍品個釣竿勁好唔好用
珍品個釣竿勁好唔好用

垃圾

想問下呢d vip 包係咪伏
只買真錢個d包?

想問下呢d vip 包係咪伏
只買真錢個d包?

比錢買都伏
五星詛同六星漸落邊張比較好

定係吸管?

定係吸管?

300億以上入唔到專家
但目前賭博流掛大師好似都不至於輸好甘
睇定啲先

定係吸管?

而家抽90石粒vip骰其實抵唔抵 定遲啲會有優惠新手唔係好識架步
而家抽90石粒vip骰其實抵唔抵 定遲啲會有優惠新手唔係好識架步

等多兩三個星期出新先抽啦

嗰陣會有優惠?
上面話釣魚垃圾 但個人黎講 木人發動基上100%發動骰控 但冇入釣(換12月執道珍) 唔發動 就成日甩
利申:6星新骰
不喜勿轉 (成日想入建築家拎卷 )

嗰陣會有優惠?

出新先抽 宜家得返1星期全息
上面話釣魚垃圾 但個人黎講 木人發動基上100%發動骰控 但如果冇入釣(換12月執道珍) 唔發動釣黎配木 就成日甩
上面話釣魚垃圾 但個人黎講 木人發動基上100%發動骰控 但如果冇入釣(換12月執道珍) 唔發動釣黎配木 就成日甩

可能我ky+藥箱+天使+雷本面具有冇位放釣竿,所以覺得廢
新手唔夠金幣洗卡
得返十幾萬
用1千億joy換金好定用60億joy 換1萬至10萬
同埋用唔用鑽抽6星好

可能我ky+藥箱+天使+雷本面具有冇位放釣竿,所以覺得廢

雷本防到殺 好唔好用
我ky 急救 天使 釣魚 卷珍都冇位放
新手唔夠金幣洗卡
得返十幾萬
同埋用唔用鑽抽6星好

洗咩卡
買1000億最抵
抽6星卡定係?
新手唔夠金幣洗卡
得返十幾萬
同埋用唔用鑽抽6星好

洗咩卡
買1000億最抵
抽6星卡定係?

要用金幣抽垃圾2星黎洗d五星卡
五星有幾張但完全冇肥料去洗
新手唔夠金幣洗卡
得返十幾萬
同埋用唔用鑽抽6星好

洗咩卡
買1000億最抵
抽6星卡定係?

要用金幣抽垃圾2星黎洗d五星卡
五星有幾張但完全冇肥料去洗

三星多到拎晒黎亂合
唔駛抽
never巴打仲會唔會更新? 更新左新活動就用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞