[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
700石 4星炸彈項鍊買唔買好 新手

我覺得唔好

4*項鏈唔難抽,唔好買
用5星皇族草料/明珠/定守護盾好?
用5星皇族草料/明珠/定守護盾定老豆的錢包好?
用1000寶石送果包係乜黎?
用1000寶石送果包係乜黎?

守護盾

守護盾

唔該巴打
HKG1 金1公會招人
目標5000億
公會戰最少貢獻100億 (唔係好嚴 可以請假)
歡迎同朋友一齊加入
有意加入請係度留id
免費充值唔係free㗎咩 點解佢話我用哂嘅

係feel 咖wo 點解會用完
d活動愈來愈垃圾
d活動愈來愈垃圾

又出新骰
又出新骰

不嬲一個月一粒
HKG1 金1公會招人
目標5000億
歡迎同朋友一齊加入
有意加入請係度留id

有冇鐘意打團戰既朋友仔
歡迎加我 6561993
韓狗開海豹+ 3回合都擲中休養地
賣左個v5 ac 兩千八hkd
賣埋隻小號就退得
賣埋隻小號就退得

Fb一大堆v9齊卡齊骰珍品 都係賣千幾頂盡二千
有草風熊本既勁ac賣三四百都見到

真心想見識下你點賣v5 2800
賣埋隻小號就退得

Fb一大堆v9齊卡齊骰珍品 都係賣千幾頂盡二千
有草風熊本既勁ac賣三四百都見到

真心想見識下你點賣v5 2800

拎去台灣8591賣 (我住台灣
不過應該我都叫齊卡 珍藏品雖然無閃 但都叫齊
熊plus 、富翁plus、水光殺、木偶、草、風、推、六星詛漸、吸管、小龍捲、停電、大魚、鏡花......

不過今朝早比人放飛機話唔買
又要再賣過
HKG1 金1公會招人
目標5000億
歡迎同朋友一齊加入
有意加入請係度留id

巴打 你地有冇群組
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞