[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
我覺佢佢會出bigbang 角色 不過我唔會買
呢排掛掛下機個按精就自己熄左 可以點解決
果邊bam撚左我
果邊bam撚左我

咁撚快手
Lm
無諗到咁多人黎左依到
新手一推
All 唔all in 粒新骰好呀?

岩岩用左5000石,做到5星新骰加百幾碎片
應該繼續抽定賣其他碎片用粉塵換好?

六星呢兩日有1000石送 睇你換唔換得切
今次五星上六星應該3000左右就掂

慢慢玩vip5 都可以齊卡的
已經懶到連月卡都無買

慢慢玩vip5 都可以齊卡的
已經懶到連月卡都無買

同你一樣 不過我退過1pack 99.9,所以嚴格黎講係vip4
粒新骰6*技係咩黎
玩咁耐都未見過佢開過

岩岩好爭600碎 但得返2400石
個邊bam左
得3500石
等下粒新骰先抽
冇木偶唔敢入大滿
搶地卡又唔齊

3500石唔太黑仔應該夠5星今次呢粒
下次出新唔知佢會唔會再咁善心每抽一下有10碎

岩岩好爭600碎 但得返2400石

2500石,得500碎 爭100仲
得3500石
等下粒新骰先抽
冇木偶唔敢入大滿
搶地卡又唔齊

今次真心幾抵
用左神龍六星好耐
為左45%控抽左8000石上六星
仲有1000石送返
7000石搞得掂真心抵玩
雖然技能麻麻 但動畫我覺得係暫時最靚既一粒
得3500石
等下粒新骰先抽
冇木偶唔敢入大滿
搶地卡又唔齊

今次真心幾抵
用左神龍六星好耐
為左45%控抽左8000石上六星
仲有1000石送返
7000石搞得掂真心抵玩
雖然技能麻麻 但動畫我覺得係暫時最靚既一粒

唔係掛 隕石撞地球擲左幾多都睇唔到
用左4650石先上到5星
想問下5星6要幾多石到 淨計石唔計課
呢家150/900
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞