[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
想退隱白金 有冇金1公會收人

HKG1有位

有明日奈 點可以冇黑色劍士二刀流呢 come 入黎 留is

亞絲娜
應承左打多期 下期加入

係近衛隊 即係兵
點睇青龍骰 43%控

適合所有地圖用,好過特朗普之前既骰

當 kitty 無到
點睇青龍骰 43%控

當 kitty 無到

好唔好過雞尾
點睇青龍骰 43%控

當 kitty 無到

kitty都好耐下
好正常
點睇青龍骰 43%控

當 kitty 無到

好唔好過雞尾

好就好過既
但你唔會整囉
晒金幣
點睇青龍骰 43%控

當 kitty 無到

kitty都好耐下
好正常

我粒kitty差400碎升6星 唔知會唔會出番呢

當 kitty 無到

kitty都好耐下
好正常

我粒kitty差400碎升6星 唔知會唔會出番呢

絕版....rip
呢個post幾耐先會爆 開左好耐下

活動咁on9,自然無人討論

活動咁on9,自然無人討論

係咪啲人仲係高登冇過到嚟
閃電強化bug撚左 上次明明疊到x8最後冇加成
變翻x1
每次都係咁 成張牌壞左
四場有三場公會戰都係打 熊風木
雖然我自己都係咁放 但真係好on9
想問吓點掛機 click一樓條link話不存在

搵到了 但係卡住咗喺初始道具之後就run唔到

開電腦>開掛機>熄mon>訓教
幫你唔到
想問吓點掛機 click一樓條link話不存在

Setting係咪跟足哂?

Setting係咪跟足哂?

搞掂咗了 但想問問係咪唔會擲骰/用卡?因為入到佢去都係等到自動開代打mode 唔知係我問題定本來就冇擲骰/用卡功能

乜功能都有 係你問題
我整左兩種版本 你邊種
HKG1 金1公會招人
目標5000億
公會戰最少貢獻100億 (唔係好嚴 可以請假)
歡迎同朋友一齊加入
有意加入請係度留id
我整左兩種版本 你邊種

係咪叫簡易版? 因為另一隻版本我撳條link話有病毒 擁有者先開得所以down唔到

早幾日reupload左 再試
never巴咁耐都未入返白金會既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞