[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
never 巴 多謝你
我有google drive down 到病毒感染既方法
點 pm 你
另外會唔會公開原始碼
我之前都係用非apk嗰個掛
有原始碼跟住可以自己抓點

方法可PO係掛機區
原始碼唔同以前了 難睇左幾個級數
會諗下公唔公開
never 巴 多謝你
點 pm 你
另外會唔會公開原始碼

方法可PO係掛機區
會諗下公唔公開

邊度有腳本
never 巴 多謝你
點 pm 你
另外會唔會公開原始碼

方法可PO係掛機區
會諗下公唔公開

咁我係呢到講啦 唔益班留係高登既人了
係drive 下載個頁 右上角有個制係加入到自己既drive
佢會將個apk 轉左落自己個drive 空間入面,
然後再對個檔案按右鍵>建立副本,
之前會有個apk既副本出左黎
然後自己可以下載返個副本 因為個副本既擁有者係自己
如果好多人唔明我再整圖片教學啦
never 巴 多謝你
點 pm 你
另外會唔會公開原始碼

方法可PO係掛機區
會諗下公唔公開

咁我係呢到講啦 唔益班留係高登既人了
係drive 下載個頁 右上角有個制係加入到自己既drive
佢會將個apk 轉左落自己個drive 空間入面,
然後再對個檔案按右鍵>建立副本,
之後會有個apk既副本出左黎
然後自己可以下載返個副本 因為個副本既擁有者係自己
如果好多人唔明我再整圖片教學啦
今日可以自己揀一張6星卡,邊張好呀?有4張幾想要 復仇/鏡花水月/小龍卷風/吸管 或者其他張都唔錯?
好耐無上來
隻game除左十連果排之前平時都好小玩啦
而家除左掛機之外都無咩好做
今日可以自己揀一張6星卡,邊張好呀?有4張幾想要 復仇/鏡花水月/小龍卷風/吸管 或者其他張都唔錯?

依家既卡

依家既卡

never 巴 多謝你
點 pm 你
另外會唔會公開原始碼

方法可PO係掛機區
會諗下公唔公開

Never巴會唔會寫新掛機app
由開game無耐玩到依家全手動 好多基本卡都有 但就係無屈機個炸 今次送卡 唔知要小龍定草雞好

可能係諗到,不過唔出住,咁快出完就冇野再更新

對於班冇腦既god開發商諗為
舊卡改少少換個圖案 就係新卡
出新角色(係舊角色加唔同技能 改下畫風)
就係新野 好似同你講我盡哂力架 你繼續玩啦

珍藏品d 效睇得出佢有用心
但d 骰唔知做乜鳩
好耐無上來
隻game除左十連果排之前平時都好小玩啦
而家除左掛機之外都無咩好做

巴打掛機用咩卡組

話說今期新卡個坑大到
抽完帽又要再抽卡包

依家既卡

小龍啦,用吸管既話,你冇木偶/老闆/小龍呢類卡搞人地,好易俾人開殺手殺返轉頭

你唔建議我用復仇?

話說今期新卡個坑大到
抽完帽又要再抽卡包

開發商話課金啦 你課金先有好野架
你唔課 我地唔會出新野
你講開伏上一期 就係逼你課金換好野 個咩珠
換殺手 停電 同老闆個換野event
要課唔知幾多錢張卡係你既
突然係到諗
我想有勁卡去玩
想儲勁卡就要玩活動去掛機
用電腦掛機 出街手機又唔可以玩因為會斷左掛機
到拎到張新卡 又開始另一個活動又要再掛
好似好難先玩到咁

小龍啦,用吸管既話,你冇木偶/老闆/小龍呢類卡搞人地,好易俾人開殺手殺返轉頭

你唔建議我用復仇?

其實最好睇自己心意
想要邊張先
首先你想換邊張卡先
次要實用性

你想要復時你覺得實用嗎
復時要比人用卡搶左地先至用到
而且比人搶個塊地越貴 用復時搶錢就越多
當然呢張卡另一個用處我自己認為 比人搶左塊地
唔緊要 殺左佢一次先 下rd用復時
咁佢點都係死 睇你點用

至於你想換咩卡最好就跟個人意願(想要既卡)
例如你想初期爆發 咁就換草雞
你想殺對手咁就橡膠 小龍
你想中期爆發加通行費 富翁 不相
你想保命牛暴
例子就咁多
最重要睇自己最想要邊款卡
其實慢慢長有30日考慮想要邊張卡
如果唔急既你 自己擺下再考慮都唔遲

你唔建議我用復仇?

其實最好睇自己心意
想要邊張先
首先你想換邊張卡先
次要實用性

你想要復時你覺得實用嗎
復時要比人用卡搶左地先至用到
而且比人搶個塊地越貴 用復時搶錢就越多
當然呢張卡另一個用處我自己認為 比人搶左塊地
唔緊要 殺左佢一次先 下rd用復時
咁佢點都係死 睇你點用

至於你想換咩卡最好就跟個人意願(想要既卡)
例如你想初期爆發 咁就換草雞
你想殺對手咁就橡膠 小龍
你想中期爆發加通行費 富翁 不相
你想保命牛暴
例子就咁多
最重要睇自己最想要邊款卡
其實慢慢長有30日考慮想要邊張卡
如果唔急既你 自己擺下再考慮都唔遲

哦 thank you你咁詳盡答我
我其實係覺得我依家既卡組唔夠全面
保命我有停電 殺人我有橡膠 不相我本身都有 目前最想換走既係威陣前方
有冇公會收人
有冇公會收人

有,無group,純粹每星期拎石
有冇公會收人

本身都有穩定金一公會 不過好悶
有冇公會收人

本身都有穩定金一公會 不過好悶

公會 Hkg1
有line gp
有冇興趣 有就留 game id
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞