[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
推下
屌 高登帳 封左 無左link

never 兄條link 死左啦

冇死 有高登帳號自然搵到

有冇關鍵字

有冇關鍵字

搵到啦 唔該哂
最近玩番 請問黃玉點用最抵? 想買角色exp x10升新角會唔會太浪費
最近玩番 請問黃玉點用最抵? 想買角色exp x10升新角會唔會太浪費

儲10玉等新卡包

儲10玉等新卡包

黃玉商店個D全部唔抵買
新角萊菲兒個能力只係1回合內120%通行費咁廢? 仲廢過張反擊
新角萊菲兒個能力只係1回合內120%通行費咁廢? 仲廢過張反擊

本身反擊就廢
3D仲要咁柒

不過可以咁諗既用完個技再開推/老闆
咁就唔洗浪費佢個得一回合既加通行費

儲10玉等新卡包

黃玉商店個D全部唔抵買

唔該哂
宜家升角色好似好難咁 x3/x5既exp少到

儲10玉等新卡包

黃玉商店個D全部唔抵買

唔該哂
宜家升角色好似好難咁 x3/x5既exp少到

升角色的話
如果金幣多的話 係每星期有1-2日
買肥料黎升角色

vip5 都算養得隻ac 肥肥白白啦可

兩千五hkd 賣左

兩千五hkd 賣左

有冇教學
一直有個疑問 禁自己個頭像會有淘汰賽獲獎紀錄
黎緊係唔係會有新活動呢?
如果係淘汰賽好似有d吸引
唔知可唔可以組隊打團體戰
唔知可唔可以同公會以外既人組隊
唔知會唔會好似10連d獎品咁

兩千五hkd 賣左

有冇教學

其實都係跟活動用石 平時多啲掛機
掛機卡組用o岩基本上天才聯賽穩300名
一個月應該少極都有2500石(月卡+公會+天才)
以穩定得到報酬既活動為主
唔好做嗰啲用完好多石送一個卡包既
豪點留到爆哂都要等最抵既包出現先買 (好似2016 年尾個包&確定抽取)
骰同角色都總會有次係特別易取得,
好似星際(8千穩出六星)同x博士(4千石保證取物)咁
用500石回100豪點,唔值
用石回石 必做 諗唔到買咩就抽200石既寶石卷
慢慢就咁齊卡 我木偶有兩張、推有兩張、殺手一張水光一張普通、熊貓一張plus 一張普通,所以我覺得唔存在我運氣特別好 真係慢慢累積返黎
活動送個6星卡
要咩好? 新手
原來仲有咁多人掛機
原來仲有咁多人掛機

巴打 係高登度搵唔到個掛機post

兩千五hkd 賣左

有冇教學

其實都係跟活動用石 平時多啲掛機
掛機卡組用o岩基本上天才聯賽穩300名
一個月應該少極都有2500石(月卡+公會+天才)
以穩定得到報酬既活動為主
唔好做嗰啲用完好多石送一個卡包既
豪點留到爆哂都要等最抵既包出現先買 (好似2016 年尾個包&確定抽取)
骰同角色都總會有次係特別易取得,
好似星際(8千穩出六星)同x博士(4千石保證取物)咁
用500石回100豪點,唔值
用石回石 必做 諗唔到買咩就抽200石既寶石卷
慢慢就咁齊卡 我木偶有兩張、推有兩張、殺手一張水光一張普通、熊貓一張plus 一張普通,所以我覺得唔存在我運氣特別好 真係慢慢累積返黎

有冇公會收人

有,無group,純粹每星期拎石

本身都有穩定金一公會 不過好悶

公會 Hkg1
有line gp
有冇興趣 有就留 game id

想入hkg 1
25lv 會勤打公會
Game name ivankwchan
大家點睇鏡花
活動送個6星卡
要咩好? 新手

卡組分
加通行費
殺人卡
保命卡
移位卡
搶錢卡
最主要呢幾類
睇下自己覺得需要邊一類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞