[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
今次新骰大概幾石有粒3星?
今次豪華商店既風行包係500定700豪點抽一次? 未到vip5睇唔到
今次豪華商店既風行包係500定700豪點抽一次? 未到vip5睇唔到

700豪

700豪

700豪
仲記得有次成長的熊貓包只係500豪,抽6次就有
出極都係風行包
出極都係風行包

想問下大大vip特別包每個月都可以買次?
算吧啦 隻game越出越沒落
先講活動 連續兩期更新出個活動都係儲一堆同一樣既道具 到最後換既都係垃圾 無新意
再講個角色 個博士加木偶 再加埋粒新骰咁高控骰
根本冇得避 點玩
沒新意 已經係死罪
先講活動 連續兩期更新出個活動都係儲一堆同一樣既道具 到最後換既都係垃圾 無新意
根本冇得避 點玩
沒新意 已經係死罪

今期活動垃圾到不行
根本冇得避 點玩
沒新意 已經係死罪

今期活動垃圾到不行

我都係隨便玩 冇乜希望
今次新骰大概幾石有粒3星?

我抽左1700石
有冇lihkg/hkg公會?
根本冇得避 點玩
沒新意 已經係死罪

一年前好好玩 嗰時日打夜打
宜家
無人玩?
請問點升VIP?
佢唔畀我喺joy mall買嘢
請問點升VIP?

課金
請問點升VIP?

課金

次次玩親啲game都係沒落緊嘅

我諗你都唔係玩左好耐
如果係既話 千萬唔好課金
儲下石算 要課金先贏到既game 唔好玩 唔會捱得幾耐
及早收手
3期 係連續3期個活動 都出埋d咁既垃圾活動
換big bang卡

我諗你都唔係玩左好耐
如果係既話 千萬唔好課金
儲下石算 要課金先贏到既game 唔好玩 唔會捱得幾耐
及早收手

玩咗一星期咋
平日放工時間大師都等勁耐先有人打

證明少左人玩

證明少左人玩

我諗由佢改場係2人對打果陣,已經小左人玩...

證明少左人玩

佢果幾個改革完全係失敗

證明少左人玩

佢果幾個改革完全係失敗

從來唔玩2人,大富翁2個人玩咁on9
乜原來改革來?

應該整大少少個map,4個人玩就好

今日輸到pk得返幾百金同十幾億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞