[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
[member]一開始係1:1:1 咁3條友仔對打
團體戰就冇變2:2
不嬲覺得團戰好玩過個人戰

應該係一黎人數少左先出2人場,二黎兩人場節奏係推快左。我覺得第一浸走人潮係出張19木偶 仆街比人控埋自己點行。

應該係一黎人數少左先出2人場,二黎兩人場節奏係推快左。我覺得第一浸走人潮係出張19木偶 仆街比人控埋自己點行。

而家岀埋x博士真係屈到

[member]應該係由過左資產唔比入專家輕鬆呢活動道具開始先沒落
明明打機係輕鬆玩既 就算係專家場唔好彩carry都個豬隊友輸都唔會輸得好甘
第二逼人玩大師場 少左好多人玩 相反 勁人多左
玩團戰唔會想同豬一般的隊友拍當
點都要揾返咁上下實力既拍當玩
正如頭先所講打機係應該輕鬆鬆放鬆心情去玩
而家就唔係 係要好認真咁打 一輸最多輸600個
唔同左心態去打

即使係咁都唔係問題 冇黎新意
出黎出去d活動真係好不堪
仲有由一開始送張一周年推 已經
到之後係咁送d有得揀既6星卡
即係幫d唔課金既又冇個張卡既個
咁即係算係點先
雖然少玩左 有冇巴打有打開團戰可以add我 id 6561993
我有個公會仲有幾個香港人玩既。有興趣可以入黎
HKG1都有位 歡迎大家繼續留守

有無諗過結合番d人
我見宜家登入有好多野送
卡簡邊張好?

人物係唔係簡王子?

有無諗過結合番d人

合公會?
我見宜家登入有好多野送
卡簡邊張好?

人物係唔係簡王子?

請爬文
點樣先可以同d卡組冇咁勁既人打?

無得揀對手

無得揀對手

落專家
唉..成日比殺手屈

無得揀對手

落專家

我發覺如果本身你個人卡組角色廢d
Match返廢人打既機會會大d
如果強化技能卡三次之後,係唔係必中自己想要的技能(例如:精密的控制)?定係三次都係隨機?

有無諗過結合番d人

合公會?

真係唔掂先合?
我地仲維持到
你地公會有幾多人?
我都好多人唔打公會戰
都可以考慮合併
你地張殺手係點抽返黎
豪華? 洗卡?
新手表示好想有
你地公會有幾多人?
我都好多人唔打公會戰
都可以考慮合併

我果個15人左右。不過大部分都係無課/新手
想入會
想入會

公會戰每人打100億 (盡量啦 有參與下咁)
留id
你地張殺手係點抽返黎
豪華? 洗卡?
新手表示好想有

我好似係豪點
你地公會有幾多人?
我都好多人唔打公會戰
都可以考慮合併

我果個15人左右。不過大部分都係無課/新手

但係我又冇15個位咁多
想入會

公會戰每人打100億 (盡量啦 有參與下咁)
留id

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞