[A/I] Game of Dice (1) 慶祝LIHKG開台之Bigbang卡好柒呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
大家覺得新果兩個珍藏品如何?

Never巴 唔好意思
麻煩你比個戶口我過返幾百億你
咁都撞到證明冇人玩

Never巴 唔好意思
麻煩你比個戶口我過返幾百億你
咁都撞到證明冇人玩

咁岩
雖然隻game越出越覺得唔值得課金
但係我錯過左d野好想買
而且我又唔知會唔會棄game
想問佢d課金角色 大家覺得有冇機會再出?
課金角色唔係指雪花乜乜同垃圾令令

係咪KOF啲人 我好後悔果排棄左

等新角好過追舊角,而家角色會有埋隱藏技,新角d技應該會再勁d

兩種諗法 佢而家算係搞搞新意思
一係所有角都有專屬技能
一係每個角色 都出一個特別版 有各自專屬技能
以生產商角度黎講後者機會大d
想買拳皇原因係 因為街機都係玩拳皇多 所以好想儲
而且用佢地黎玩開心好多 我個人認為
1800石閃耀進化中左隻兔仔呀
宜家咩骰比較勁?
合左隕石個動畫柒到唔想再升
宜家仲合唔合特朗普好
新場一係隕石一係雪花
其他都廢左一個skill 雞尾直頭廢既
新場一係隕石一係雪花

官方個腦真係裝屎
冇腦一周年推 都可以整出黎
我個陣冇推覺得有張咁既推都覺得唔公平/有問題
係係有唔同 但都係唔公平囉
你出張體驗版都冇咁嬲
新場一係隕石一係雪花

其他廢左咩skill
特朗點睇
新場一係隕石一係雪花

其他廢左咩skill
特朗點睇

癈左咩技都要問 有冇咁撚 X呀
官方其實預你一兩期轉一次骰
廢一招技好正常
廢一招技好正常

佢諗住要人唔用雪花都用隕石 邊估到仲會有人用神龍貴族
廢一招技好正常

我最近玩返無耐 仲用緊黃金 想整新骰但係我想問下90石抽個隻會唔會出優惠
廢一招技好正常

我最近玩返無耐 仲用緊黃金 想整新骰但係我想問下90石抽個隻會唔會出優惠

我建議抽出黎抽哂所有石 邊粒骰多碎就用個粒骰
多左既閃耀進化道具係咪換唔到豪華點
抽多左個閃盾

小號 中 都唔知好嬲定好笑
Btw 隻雪花瑪麗表情多多 好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞