【颱風追擊】1720號熱帶氣旋 卡努 KHANUN (24W)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
今日呢個天氣玩 沿岸綑邊會唔會好危險
咁乾燥,咩唔係有好多乾空氣去入侵個風?

距離尚遠,再埋D先啦。

所以部份報個風過到20N既數值模式,
睇到若果卡努上到20N而且唔係臨上岸先到,而係距離login仲有一段距離已經上到20N以北的話,卡努會快速減弱

有冇可能好似羅莎咁快速減弱

距離尚遠,再埋D先啦。

睇到若果卡努上到20N而且唔係臨上岸先到,而係距離login仲有一段距離已經上到20N以北的話,卡努會快速減弱

蓮花

距離尚遠,再埋D先啦。

蓮花

蓮花同東北季後風又無關係既
ec預星期日900hpa(900m)持續風速120kph
950 hpa(600m)持續風速90 kph
100m都有烈風
星期日雷利衛嘅人自求多福
準備星期日 日本返港坐過山車
100m都有烈風

仲要而家都未T1即時cancel都無可能
100m都有烈風

仲要而家都未T1即時cancel都無可能

蓮花一現會員
取消黑球?
取消黑球?

取消黑球?

即係準備轉T1?
取消黑球?

即係準備轉T1?

應該係
取消黑球?

即係準備轉T1?

應該係

而家唔轉等幾時
取消黑球?

即係準備轉T1?

應該係

而家唔轉等幾時

我仲以為佢唔會出添
取消黑球?

即係準備轉T1?

應該係

而家唔轉等幾時

我仲以為佢唔會出添

取消黑球?

咩叫黑球
取消黑球?

咩叫黑球

黑球都未聽過
強烈季候風個信號波係黑色嘅球體嚟
取消黑球?

咩叫黑球

蒙嘉慧:黑雨
真心問 咁行法聽曰下晝至晚上係咪成晚都八號 張澳門套門要掛全 日先有幾會改期
真心問 咁行法聽曰下晝至晚上係咪成晚都八號 張澳門套門要掛全 日先有幾會改期

自己睇下CPA係幾點先
CMA 開始行西北
睇雷利衛徑長征facebook決定如期舉行
留名睇出事
我send哂fb訊息﹑email大會都唔改期
我要上八仙嶺玩命啦

癡線

天鴿都死唔到人今次

真係唔建議去 命仔緊要

我講哂d天氣預測數據俾大會聽
明明本身有改期呢個option, 而家照如期舉行真係唔知佢想點
痴撚線大會黎 如果有人出事係人禍>天災

雷利開始, 你叫取消/改期?
大把人同你死過。除非開始前已超級惡劣,否則無大會唔會如期開始。

幼稚園今日要返既都無停課吧。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞