【颱風追擊】1720號熱帶氣旋 卡努 KHANUN (24W)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
唔好8號呀 星期日有重要野做
唔好8號呀 星期日有重要野做

唔通你叫個春 個風就會走咩
N0.1
N0.1

愈嚟愈北
卡努 Hko每小時定位&距離(24W)

1040 T1
1100 17.3N 118.3E 700km(SE)
1200 17.4N 118.2E N0.1 W0.1 690km(SE)
1300 17.5N 118.1E N0.1 W0.1 670km(SE)
1400 17.8N 118.0E N0.3 W0.1 640km(SE)
1500 17.8N 117.8E W0.2 630km(SE)
1600 17.9N 117.7E N0.1 W0.1 610km(SE)
1700 18.0N 117.7E N0.1 600km(SE)
人在支那報平安
WhatsApp 用唔到

又北調

去完海南之後 會唔會再繼續
人在支那報平安

蓮燈上到? 咁麻煩得閒去下航空post
人在支那報平安

人在支那報平安

叫雞牙Ching ?

牙你老母
人在支那報平安

追完post,咁其實依家係咪東北季候風嘅強弱決定個風嘅向北量?
追完post,咁其實依家係咪東北季候風嘅強弱決定個風嘅向北量?

好似仲有個風嘅強度?
卡努外圍雨帶正在接近.
目前, 本港普遍風力正在上升.

好似仲有個風嘅強度?

北幾多係個風強度話事,
東北風強度決定佢去到邊個緯度猶如有個頂唔畀佢繼續上同邊個緯度等同自殺
人在支那報平安

冇人喎

好似仲有個風嘅強度?

北幾多係個風強度話事,
東北風強度決定佢去到邊個緯度猶如有個頂唔畀佢繼續上同邊個緯度等同自殺

明白了

好似仲有個風嘅強度?

北幾多係個風強度話事,

呢次東北風有咁勁?

好似仲有個風嘅強度?

北幾多係個風強度話事,

呢次東北風有咁勁?

20.7N開始慢性自殺
21.5N左右有塊牆兼極速自殺

上到咁近岸又有東北風,你自己都feel到今次呢波既涼意啦
唔好打風得唔得
約左女神去迪迪尼
唔打風都落雨 唉
唔好打風得唔得
約左女神去迪迪尼
唔打風都落雨 唉

叫春翻感情台,ok?
北北北北

好似仲有個風嘅強度?

北幾多係個風強度話事,

呢次東北風有咁勁?

20.7N開始慢性自殺
21.5N左右有塊牆兼極速自殺

上到咁近岸又有東北風,你自己都feel到今次呢波既涼意啦

越捲得勁就越北,
去迪士尼果位巴打去唱K算啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞