【颱風追擊】1720號熱帶氣旋 卡努 KHANUN (24W)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
有感覺卡努走左之後,引晒啲寒流落黎,冬天就開始

係就好
但係你睇下九天預報
點解依家3號都要預告?
本身聽朝11點要去澳門,依家係咪會去唔成

你估下

你估下

你估下

你估下

你估下

咁快088
點解依家3號都要預告?

好似之前都有既
想問聽朝大唔大機會有雷暴警告
想問聽朝大唔大機會有雷暴警告

氣象之變萬千,風雲變改之迅余等皆缺預知之力,汝明請早起以參預欽天監之告誡
強烈熱帶風暴卡努移近中國,內地中央氣象台的官方微博,因為發出颱風「黃色」預警,受到多人舉報,被管理人員根據《微博社區管理規定》,刪除了有關颱風預警的信息。

中央氣象台隨後更改字眼,改成颱風「yellow」預警,信息才得以保留。

《微博社區管理規定》於2012年開始施行,禁止敏感信息發布,包括危害國家、涉露機密或散布謠言,以及淫穢色情的內容。

最安全嘅囯家(漢字)
對呢個風冇希望反而有機會

上次天鴿好似本嚟都冇希望
今次個post好似推得幾慢下 宜家都仲係第1個post
對呢個風冇希望反而有機會

上次天鴿好似本嚟都冇希望

天鴿真係十分之出色,係估都估唔到
大佬山已烈

鞭到你1001

鞭到你1001

今次又鞭D咩

掛左三號就唔係咁講啦
強烈熱帶風暴卡努移近中國,內地中央氣象台的官方微博,因為發出颱風「黃色」預警,受到多人舉報,被管理人員根據《微博社區管理規定》,刪除了有關颱風預警的信息。

中央氣象台隨後更改字眼,改成颱風「yellow」預警,信息才得以保留。

《微博社區管理規定》於2012年開始施行,禁止敏感信息發布,包括危害國家、涉露機密或散布謠言,以及淫穢色情的內容。

最安全嘅囯家(漢字)

這次還會被刪麼
雷利長征班參賽者聽日點算

掛左三號就唔係咁講啦

我記得之前1仔都好似會推好多個Post下

鞭到你1001

今次又鞭D咩

翻鞭
雷利長征班參賽者聽日點算

好似有巴打去跑

你估下

咁快088

真係有野要做 今晚去定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞